Ons uniek verhaal 

Beginnen met een gezonde levensstijl is een stap die je misschien wilt zetten, maar toch vrij lastig vindt. Het is op de dag van vandaag best moeilijk om nog natuurlijke producten te vinden die geen (verstopte) toegevoegde suikers bevatten.

Daar willen wij als Dr.Veggie graag verandering in brengen! Dit doen we door mensen zoals jij te begeleiden bij het nemen van deze stap.

Of je nu: 

✅ Je sportprestaties wilt verbeteren 

✅ Je lichaam wilt reinigen met een detox kuur 

✅ Bewuster wilt worden van je dagelijkse portie groente 

Een steuntje in de rug en een goede begeleiding kun je altijd wel gebruiken!

 

Ontdek onze sapboxen

 Wat ons uniek maakt

Je hebt tegenwoordig veel bedrijven die groentesappen verkopen, maar de producten van Dr.Veggie blijven ondanks deze concurrentie echt uniek. De voordelen die onze sappen met zich meebrengen zetten we voor jou hier op een rijtje:

100% natuurlijke en verse ingrediënten

Omdat wij zelf de tijd nemen om dagelijks naar de markt te gaan en onze groente zelf kweken, bewaken wij de kwaliteit van onze ingrediënten. Wij vinden het heel belangrijk om onze groente en fruit zelf uit te kiezen en goed te keuren alvorens ze in de productiekeuken verwerkt worden.

 

Zoveel mogelijk lokaal

De oprichter van Dr.Veggie komt zelf uit een tuinbouwfamilie. Al generaties lang kweken zij zelf hun eigen groenten. Met deze passie, kennis en achtergrond produceren wij onze groentesappen. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van lokale ingrediënten. Zo blijven de sappen van Dr.Veggie een echt Nederlands product! 

 

Verse spirulina

Naast groenten, kweken wij ook verse spirulina. Deze blauwe alg is vooral populair in de sportwereld. Het staat ondermeer bekend als een superfood met heel veel gezondheidsvoordelen. Het helpt jou met een betere spieropbouw, je krijgt er een enorme energieboost van en het verhoogt jouw uithoudingsvermogen.

 

Het productieproces van A tot Z in huis

Wij kiezen er bewust voor om het productieproces van begin tot einde in eigen hand te houden. Zo blijven wij nauw betrokken bij het proces en houden wij de volledige controle. Daarmee kunnen wij jou de hoogste kwaliteit bieden en ervan verzekeren dat onze groentesappen 100% natuurlijk en vers zijn.

 

Hier lees je meer over ons productieproces:

Wij maken de groentesappen zelf

Wij kweken en kiezen zelf onze ingrediënten voor dat wij ze in de slowjuicer verwerken.
Zo bewaren wij de hoogte kwaliteit van jouw sappen en hebben ze de meeste smaak!

 

 

 

We persen met de slowjuicer

Met de slowjuicer persen wij onze groente. Met deze unieke techniek worden de voedingstoffen optimaal behouden.
Zo zit jouw groentesap bomvol vitaminen en mineralen.

 

 

Shockvriezer

Doordat jouw sappen na het slowjuicen direct in de shockvriezer worden geplaatst, krijgen de voedingstoffen geen kans om aan kwaliteit te verliezen en kun je ze veel langer bewaren!

 

Bezorgen

Jouw bestelling geven wij af bij onze vervoerder. Vervolgens levert hij de sappen diepgevroren bij je af op een door jou gekozen tijdstip.

 

 

Bewaren

Bewaar je groentesappen tot 10 maanden lang in de vriezer. Haal het voor het slapen gaan uit de vriezer en zet deze in je koelkast. Zo geniet jij de volgende dag van onze 100% natuurlijke en gezonde groentesappen! 

 


Voorbereiding 

Nu is het aan jou om te kiezen wanneer je wilt beginnen! Bereid je goed voor, zet een kruisje in jouw agenda en bij vragen mag jij ons altijd een mailtje sturen!

 

 Nu is het aan jou!

Zet nu je eerste stap naar een gezonde levensstijl en bestel de producten van Dr.Veggie