Een gezond voedingspatroon is belangrijk voor de gezondheid, daar kunnen onze groentesappen een mooie rol in spelen. Groenten en fruit zitten namelijk boordevol vitaminen en mineralen die je lichaam goed kunnen gebruiken. Uiteraard is een goed bewegingspatroon ook van belang, daarom hebben wij samen met 2 topsporters onze handen in elkaar geslagen om een unieke en ideale combinatie te maken van onze groentensappen met en zonder spirulina en de heerlijke groenteshots.

Sportbox voor beginners

€99,-

1 sportschema | 1 weerstandsband (15kg) | 8 groentesappen | 8 groentesappen met spirulina | 8 groenteshots


Bestel nu

Sportbox voor gevorderden

€119,-

12 groentesappen | 9 groentesappen met spirulina
| 9 groenteshots

Bestel nu

Ontdek de sportbox die bij jou past

Start jouw sportcarrière met Dr.Veggie

Of je nu begint te sporten om gewicht te verliezen, een (halve) marathon wil lopen, of je gewoon beter wil voelen door wat meer te sporten. Je wordt hoe dan ook geconfronteerd met deze belangrijke vraag: hoe ga je van start? Daar heeft Dr.Veggie nu het perfecte antwoord op! Speciaal voor mensen die af en toe willen sporten hebben wij een box samengesteld met 16 heerlijke groentesappen, 8 groenteshots voor in de ochtend, 1 exclusieve weerstandsband (15kg) en een sportschema dat zorgvuldig is opgesteld door onze 2 topsporters Bo & Joeri. Bij dit sportschema horen ook video's waar de oefeningen in worden voorgedaan en uitgelegd.

Kortom, Met deze box willen wij jou een duwtje in de rug geven om jouw ultieme doel te bereiken! 

Bestel nu


Ondersteun jouw sportcarrière met Dr.Veggie

Geef je sportcarrière een boost met onze sportbox voor gevorderden. Deze sapbox is zorgvuldig samengesteld door Dr.Veggie en het Nederlandse beachtennis team om de sporters te voorzien van heerlijke groentesappen met en zonder spirulina die jou voor, tijdens en na het sporten ondersteunen!

Ben jij ook een iemand die wekelijks gaat sporten? Dan is deze sportbox voor jou!

Bestel nu


Sport & spirulina 

Spirulina is een blauwgroene zoutwateralg en zit boordevol vitaminen, mineralen en gezonde vetzuren. Daarom wordt het ook wel een superfood genoemd. Omdat het zo’n geconcentreerde voedingswaarde bevat, heb je aan een kleine dosis spirulina al genoeg om heel veel energie uit te halen. Niet alleen door het aantal calorieën, maar ook door de hoogwaardige eiwitten. Dat komt omdat het voor zo’n 60 tot 70 procent uit eiwitten bestaat. Hoogwaardige eiwitten kunnen makkelijk opgenomen worden door het lichaam en zijn goed te verteren. Dit draagt dan weer bij aan sterkere spieren en bevordert een snel herstel na bijvoorbeeld een intensieve sporttraining of wedstrijd. 

Een perfecte toevoeging aan onze sportbox dus! Wil jij meer weten over spirulina? Lees dan snel ons blog. 


Lees meer