Gefeliciteerd met je sportbox! Wat gaaf dat je de keuze hebt gemaakt om voor de sportbox te gaan. Verschillende atleten maken al gebruik van de sappen en shots van Dr. Veggie. Een perfecte aanvulling op hun voedingspatroon. We geloven echter dat dit niet alleen voor topsporters van grote toegevoegde waarde kan zijn. We raden iedereen die stappen wil zetten richting een gezonde(re) levensstijl het aan om de sportbox te proberen!

Samen met het Nederlandse beachteam hebben wij na veel testen een sapbox samengesteld van groentesappen en -shots welke wij inmiddels onmisbaar vinden voor mensen die sporten. Daarbij hebben we een 7-daagse trainingsschema gemaakt om je op weg te helpen naar een fit(ter) leven!

Oefeningen sportschema

Het trainingsschema dat wij hebben opgesteld is uiteraard volledig vrijblijvend en een voorbeeld van hoe je de weerstandsband die je bij de sportbox hebt gekregen kunt gebruiken. Mocht je zelf andere oefeningen kennen, leuker vinden of een vast sportschema hebben kun je deze uiteraard ook volgen. 

Ons doel bij deze sportbox is om jou te voorzien van lekker veel groenten en spirulina. Door dit over je dag te verdelen, heeft dit een gunstig effect op je sportcarrière. 

Mocht je een voorbeeld willen van de oefeningen die op ons sportschema staan, kun je ze per dag terugvinden in de vorm van een filmpje. Deze kun je bekijken op ons YouTube kanaal via deze button.

Bekijk hier onze video's

Spirulina & sport  

Spirulina is ...

Gezonde levensstijl x beweging 

Een gezond voedingspatroon is belangrijk voor de gezondheid, daar kunnen onze groentesappen een mooie rol in spelen. Groenten en fruit zitten namelijk boordevol vitaminen en mineralen die je lichaam goed kunnen gebruiken. Uiteraard is een goed bewegingspatroon ook van belang, daarom slaan wij bij deze sportbox onze handen in elkaar met 2 topsporters.