Spirulina

Onze groentesappen met verse spirulina brengen je een stapje dichterbij een gezondere levensstijl. Je pakt ‘s ochtends een gezonde groentesap uit de koelkast en begint je dag goed en energiek. Dankzij de verse spirulina die wij aan een aantal van onze sappen hebben toegevoegd geniet je van nog meer gezondheidsvoordelen.

9 producten

per pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
 1. Enthousiast geworden?

  Probeer dan eens één van onze abonnementen. Zo profiteer jij van voordelige prijzen op onze sapboxen!

  Bekijk onze diverse abonnementen

  • 1 flesje voor je dagelijkse hoeveelheid groenten
  • Geen kleurstoffen, conserveer- of smaakmiddelen
  • Behoud van vitaminen en mineralen
 2. Dr.Veggie groentesap - spirulina biet
  Biet met verse Spirulina
  7,50
  - 230 ml
 3. Dr.Veggie groentesap - spirulina spinazie
  Spinazie met verse Spirulina
  7,50
  - 230 ml
  • 1 flesje voor je dagelijkse hoeveelheid groenten
  • Geen kleurstoffen, conserveer- of smaakmiddelen
  • Behoud van vitaminen en mineralen
 4. Dr.Veggie groentesap - spirulina komkommer
  Komkommer met verse Spirulina
  7,50
  - 230 ml

Groentesappen met verse spirulina

Spirulina is te krijgen in verschillende vormen. Je vindt het terug in tabletten, capsules en in poedervorm, dat je kan toevoegen aan een smoothie. Wij kweken zelf verse spirulina en verwerken dat in onze sappen. Je hoeft dus geen supplementen te slikken, maar drinkt een heerlijke groentesap met spirulina. Zo krijg je naast je dagelijkse hoeveelheid groenten ook direct voldoende spirulina binnen. Het binnenkrijgen van genoeg spirulina biedt vele gezondheidsvoordelen. Zo zorgt spirulina voor meer energie, een betere darmflora en een verbeterd immuunsysteem.

Dat spirulina bij ons in groentesappen is verwerkt is vrij uniek in de wereld, dit vind je nergens anders. Wij hebben inmiddels drie heerlijke en gezonde spirulina sappen. Zo hebben we spirulina en biet, waar je naast de voordelen van spirulina ook geniet van de energieboost die de rode biet geeft. Een sap die extra goed voor je weerstand is? Dat is de combinatie van komkommer en spirulina. Als laatste hebben we ook een groentesap met spinazie en spirulina. Deze groentesap draagt bij aan een gezond en fit lichaam.

Detox sapkuren met spirulina

Naast de losse groentesappen hebben we ook detoxkuren waarin de sappen met verse spirulina terugkomen. Bij Dr.Veggie heb je in de basis keuze uit vier spirulina sapkuren. Met programma’s van één, drie, vijf en zeven dagen. Daarmee krijg jij dagelijks 30 tot 45 gram verse spirulina binnen en kan jouw lichaam extra goed ontgiften van alle afvalstoffen. Met als resultaat meer energie, een hogere weerstand en een beter uithoudingsvermogen.

Hoeveel dagen detoxen met spirulina?

De driedaagse detoxkuur met spirulina maakt het mogelijk om op een milde en verantwoordelijke wijze te detoxen. De spirulina sapkuur van vijf dagen is met name geschikt voor als je al eens vaker een detoxkuur hebt gevolgd. En de zevendaagse sapkuur met spirulina is gericht op de ervaren detoxer. De kuur helpt je alle afvalstoffen uit je lichaam weg te voeren en zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Is detoxen helemaal nieuw voor je? Maak dan op een laagdrempelige manier eens kennis met detoxen met onze 1-daagse detox kuur. Welke sapkuur of groentesap met verse spirulina je ook kiest. Ze dragen allemaal bij aan een verbeterde gezondheid en helpen je fit en energiek te blijven.