Direct leverbaar
  • Zorgt voor een sterke weerstand
  • Versterkt het immuunsysteem
  • Voor een gezonde bloeddruk
4,25
-
+

Veilig betalen met:Veilig betalen

  • Géén kleur-, conserveer- en smaakstoffen
  • 100% verse groenten en fruit
  • Producten uit eigen kas
  • Gratis verzending vanaf € 50 ,-

Beschrijving

Of spinazie gezond is? Nou en of! Deze groene groente zit boordevol vitaminen en mineralen. Die zorgen voor een fit lichaam en een sterke weerstand. Met 230 ml sap van spinazie kom je in één keer aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente. En het mooiste van al: onze spinaziesap is ook nog eens hartstikke lekker. Wij combineren spinazie namelijk met komkommer, gele paprika, ananas en appel. Zo brengen we de wat bittere smaak in balans met zoete en frisse groente en fruit. Tegelijkertijd zorgen we met deze mix voor een optimale voedingswaarde.

Voordelen spinaziesap 

Daardoor kun je maximaal profiteren van de voordelen van spinaziesap. Wist je bijvoorbeeld dat het je kan helpen aderverkalking tegen te gaan? Op de lange termijn kan het zelfs kanker en hart- en vaatziekten voorkomen. Dat komt doordat spinaziesap rijk is aan antioxidanten. Die versterken het immuunsysteem en voeren gifstoffen af uit het lichaam. Kalium draagt bij aan een gezonde bloeddruk. En de vitamine K in spinazie is goed voor botopbouw. En datzelfde geldt voor calcium én magnesium. Popeye was dus zo gek nog niet om te beweren dat hij sterk werd van deze groente. Je krijgt er in ieder geval sterke botten van.

Sap van spinazie kopen

Om optimaal van alle voordelen van spinaziesap te profiteren, kun je het beste kiezen voor verse spinazie. Dat is precies waar wij als Dr.Veggie gebruik van maken. Onze sappen worden gemaakt van verse ingrediënten, zoveel mogelijk zelf geteeld of afkomstig van lokale boeren. Die mixen we in een slowjuicer. Een speciale techniek zorgt ervoor dat de vitaminen en mineralen in spinaziesap zo goed mogelijk behouden blijven. Vervolgens plaatsen we het goedje direct in de shockvriezer. Binnen een uur bereikt de spinaziesap al een temperatuur van -20 graden Celsius. Daardoor blijft de sap van spinazie vers. En zo bezorgen we hem ook bij jou thuis. Kun jij zelf bepalen wanneer je de spinaziesap gaat drinken.  

Ingrediënten en voedingswaarden

Ingrediënten
Spinazie 19 %
Ananas 15,2 %
Gele Paprika 15,2 %
Appel 11,4 %
Komkommer 11,4 %
Avocado 7,6 %
Broccoli 7,6 %
Bleekselderij 3,8 %
Gember 0,6 %
Peterselie 0,6 %
Voedingswaarden
Energie 31 kcal / 126 kj / per 100 ml
Vet 0.2
Koolhydraten 4.9
-waarvan suikers 4.3
Vezels 0.1
Eiwit 1.5
Zout 0.0
Andere bekeken ook
Laat je review hieronder achter
Plaatst je review overSpinaziesap
Jouw waardering