Shots

Met de groente shots van Dr.Veggie begin je fris en fruitig aan iedere dag. Een gember shot is niet alleen vol van smaak, maar werkt ook nog eens ontstekingsremmend, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van voedingsstoffen. Een kurkuma shot verhoogt de stofwisseling, verlaagt het cholesterol en gaat ontstekingen tegen. Bovendien verhogen de antioxidanten in onze gember- en kurkuma shots je weerstand. Genoeg redenen dus om onze groente shots eens proberen.

2 producten

per pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
  1. Kurkumashots
    15 Kurkuma shots
    € 33,75
  2. Gembershots
    15 Gember shots
    € 33,75

2 producten

per pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Neem een gember- of kurkuma shot in de ochtend en zorg voor een kickstart van de dag. Onze shots zitten boordevol vitamines, mineralen en werkzame stoffen, zoals antioxidanten. Daardoor geven ze een boost aan je lijf. Bij Dr.Veggie heb je de keuze uit gembershots en kurkuma shots. 

Gember shots

Onze gembershot bevat geconcentreerd gembersap en is gemixt met appel en citroen. Het is een pittig en vooral gezond drankje met veel vitamines, mineralen, maar bovenal ook een aantal belangrijke antioxidanten. Dankzij al die kenmerken zijn gembershots goed voor de spijsvertering, helpen ze vet te verbranden en houden ze de bloedsuikerspiegel stabiel. Daarnaast versterken ze het immuunsysteem en beschermen ze je tegen virussen en bacteriële infecties. ‘A ginger shot a day, keeps the doctor away’, zou je dus kunnen zeggen.

Kurkuma shots

Ook onze kurkuma shots staan bekend om hun helende werking. De werkzame stoffen - curcuminoïden - bieden talrijke gezondheidsvoordelen. Het zijn sterke antioxidanten die ontstekingsremmend werken. Daardoor worden kurkuma shots ook wel gezien als een natuurlijke pijnstiller. Ze helpen bij het voorkomen van kanker en zouden het werkgeheugen verbeteren. Maar nog directer merk je na het drinken van een kurkuma shot dat je je fitter voelt, beter kunt ontspannen en vrolijker bent. De kurkuma shots van Dr. Veggie zijn kruidig en hebben, dankzij de toevoeging van ananas en citroen een frisse nasmaak. 

Kurkuma- en gembershots kopen 

Wil je een kurkuma- of gember shot kopen? Dan ben je bij Dr. Veggie aan het juiste adres. Wij hebben sets van 15 gember- of kurkuma shots. Daarnaast maken deze shots een vast onderdeel uit van onze sap- en detoxkuren. We bezorgen de gember- en kurkumashots in bevroren toestand bij je thuis, zodat je ze in de diepvries kunt bewaren en een-voor-een kunt opdrinken. Tip: begin de dag met een ontdooide kurkuma- of gembershot. Drink deze vlak na het opstaan, dus nog vóór je ontbijt, en haal direct een nieuwe shot uit de vriezer voor de volgende dag.