Direct leverbaar

154,00 179,00
Sapkuur 5 dagen - Coaching aanpassen
Bietensap   + 0,00
Pastinaaksap   + 0,00
Wortelsap   + 0,00
Gele paprikasap   + 0,00
Komkommersap   + 0,00
Sla sap   + 0,00
Broccolisap   + 0,00
Rode paprikasap   + 0,00
Spinaziesap   + 0,00
Chinese koolsap   + 0,00
Gembershot   + 0,00
Kurkumashot   + 0,00
Detox schema   + 0,00
Detox Handleiding   + 0,00

* Verplichte velden

Samenvatting
  -
  +

  Veilig betalen met:Veilig betalen

  • Géén kleur-, conserveer- en smaakstoffen
  • 100% verse groenten en fruit
  • Producten uit eigen kas
  • Gratis verzending vanaf € 50 ,-

  Beschrijving

  Je wilt een detox sapkuur volgen, maar weet niet zo goed hoe je hieraan moet beginnen of je wilt wat meer ondersteuning. Je stelt jezelf nog veel vragen zoals: hoe bereid ik me het beste voor? Wat mag ik wel eten tijdens de voorbereidingen? Wat gebeurt er na een sapkuur?

  Met de coaching variant van onze 5-daagse detox sapkuur beantwoorden wij al je vragen aan de hand van een uitgebreide handleiding en e-mailsupport. We willen jou zo goed mogelijk ondersteunen zodat jij je volledig kunt focussen op jouw lichaam, doelen en detox. Zo til jij jouw detox naar een hoger niveau! 

  Onze 5-daagse detox sapkuur is zeer geschikt voor iemand die al ervaring heeft met detoxen of zichzelf graag eens uitdaagd. Gedurende 5 dagen ga jij vast voedsel omwisselen voor groentesappen vol vitaminen en mineralen. Vaak is dit de eerste stap naar een fitter gevoel, een beter balans en een gezondere leefstijl.

  Wat krijg ik bij de coaching variant?

    30 groentesappen & 10 shots;
   Een handleiding waarin jouw doelen centraal staan;
   E-mailsupport*;
   Een uitgebreide boodschappenlijst;
   Enkele inspiratierecepten voor tijdens de voorbereiding en na je detox.

  (*) Het is belangrijk dat jij je voor e-mailsupport aanmeldt bij de check-out. Vink voor dat je betaalt het vakje ‘ik wil e-mailsupport ontvangen’ aan.

  Onze detox sapkuur 5 dagen coaching bevat 30 flesjes met 230 ml groentesap, 10 shots van 50 ml, een uitgebreide handleiding met antwoord op al jouw vragen en inspiratierecepten.

  Waarom een detox sapkuur?

  Voordelen van onze detox sapkuur op een rij:

   Je krijgt meer energie
   Je immuunsysteem wordt verbeterd
   Je ervaart een betere nachtrust
   Je huid wordt mooier
   Je valt tot wel 2 à 3 kilo af!

  Onze Detox sapkuur helpt je lichaam met het afvoeren van afvalstoffen. Tijdens het detoxen drink je onze gezonde groentesappen, die rijk zijn aan vitamines en mineralen. Door te detoxen vermijd je bewust een paar dagen belastende voedingsmiddelen zoals verzadigd vet, vlees, alcohol en geraffineerde suikers. Goedwerkende darmen zijn een basisvoorwaarde voor een vitaal en goed functionerend lichaam. Detoxen is daarom een goede opstap naar een gezondere levensstijl.

  Je wordt beloond met een enorme hoeveelheid energie, een frisse en heldere geest, een stralende huid, een goede nachtrust, een betere concentratie en een verbeterd immuunsysteem.

  Kies voor kwaliteit

  Kwaliteit en smaak staan bij ons voorop. In onze groentesappen vind je 100% verse groenten en vers fruit. Ze bevatten geen toevoegingen.

  We werken zoveel mogelijk met lokale producten en wassen, schillen en snijden onze groenten en ons fruit zelf. Na het slowjuicen gaan onze groentesappen direct in de shockvriezer op een temperatuur van -40º. Dit doen we om de smaak, kwaliteit en houdbaarheid te waarborgen. We gaan voor ambachtelijke, pure, gezonde en smaakvolle groentesappen.

  Voorbereiden op je 5-daagse Detox sapkuur

  Het is belangrijk dat je een week van tevoren je voedingspatroon alvast wijzigt. De mate waarin je moet afbouwen met bepaalde voedingsmiddelen hangt af van hoe gezond je al eet en drinkt. Eet voordat je begint met je Detox sapkuur zoveel mogelijk pure en onbewerkte voeding.

  Door af te bouwen bereid je je lichaam voor op een effectief en vlekkeloos verloop van de kuur.

  • 3 dagen van tevoren stop je met het nemen van frisdrank, gebak, zoutjes, banket, gefrituurd voedsel, alcohol en eten uit pakjes en/of zakjes.
  • 2 dagen van tevoren stop je met het nemen van koffie, rood vlees, witmeelproducten en zout (ook kunstmatige zoetstoffen).
  • 1 dag van tevoren stop je met het nemen van tarwebrood, koeienzuivel en pasta.

  Na je 5-daagse Detox sapkuur

  Tijdens het detoxen neem je tijdelijk geen vast voedsel. Het is daarom belangrijk dat je je lichaam hier na het detoxen weer aan laat wennen. Dit doe je door een week lang een basisvoedingspatroon aan te houden met salades, gestoomde groenten, fruit, ei, peulvruchten, vis en gevogelte. Voeg gedurende de week langzaam voedingsmiddelen toe en kijk hoe je lichaam reageert op wat je eet.

  Word je moe na een maaltijd? Krijg je snel een opgeblazen gevoel? Dan ga je te snel. Zoek maaltijden die je energie geven en die lekker op de maag liggen. We raden je aan om na de kuur een gezond voedingspatroon aan te houden en aan te vullen met onze groentesappen. Groentesap is namelijk een ideale en makkelijke manier om dagelijks een flinke dosis goed opneembare vitamines en mineralen binnen te krijgen.

  Laat je review hieronder achter
  Plaatst je review overSapkuur 5 dagen - Coaching
  Jouw waardering