Ontdek hier onze lopende acties!

Heb jij onze nieuwe zomeracties al gezien? Veel van onze klanten vinden het heerlijk om hun zomervakantie af te sluiten met een detox sapkuur. Ze zien het als een moment om je geest en lichaam te reinigen om vervolgens een frisse start te maken. Naast onze detox sapkuren hebben wij ook een speciale zomerbox samengesteld met heerlijke zomerse groenten die jou doen stralen! Bij deze sapbox krijg je gratis een exclusieve zomertas, ideaal om overal mee naartoe te nemen! 

 

Bestel jouw detox nu met korting!

Ontdek de sapkuur die het beste bij jou past

 


SAPKUUR 3 DAGEN

€84,-   €89,-

Nieuwsgierig naar de voordelen van een detox? Deze sapkuur is ideaal voor als dit je eerste keer is en je kennis wilt maken met het detoxen.

Bestel nu


SAPKUUR 5 DAGEN

€139,-   €149,-

Is het niet je eerste sapkuur of je daagt jezelf graag eens uit? De perfecte stap om te starten met jouw gezonde leefstijl.


Bestel nu


SAPKUUR 7 DAGEN

€194,-   €209,-

Houd je regelmatig een sapkuur en vind je het belangrijk om je lichaam en geest af en toe te volledig te resetten? Dan is deze voor jou!

Bestel nu


Start jouw sportcarrière met Dr.Veggie!

Nu met GRATIS weerstandsband & sportschema

Of je nu begint te sporten om gewicht te verliezen, een (halve) marathon wil lopen, of je gewoon beter wil voelen door wat meer te sporten, je wordt hoe dan ook geconfronteerd met deze belangrijke vraag: hoe ga je van start? Daar heeft Dr.Veggie nu het perfecte antwoord op! Speciaal voor mensen die af en toe willen sporten hebben wij een box samengesteld bestaande uit 16 heerlijke groentesappen, 8 groenteshots voor in de ochtend, 1 exclusieve weerstandsband (15kg) en een sportschema dat zorgvuldig is opgesteld door onze 2 topsporters Bo & Joeri. Bij dit sportschema horen ook video's waar de oefeningen in worden voorgedaan en uitgelegd.

Kortom, Met deze box willen wij jou een duwtje in de rug geven om je doel te bereiken! 

Sportbox bestellen