Vacature Online Marketeer

Het team van Dr.Veggie is op zoek naar een enthousiaste en creatieve

Online Marketeer - open sollicitatie - vanaf 32 uur 

Heb jij er altijd al van gedroomd om de vrijheid te krijgen om al jouw marketing ideeën te kunnen delen en ze ook daadwerkelijk om te kunnen zetten in inspirerende en leuke campagnes? Ben jij een hands-on expert op het gebied van online marketing? Gaat jouw hart sneller kloppen van ambitieuze omzetdoelstellingen? Weet jij als geen ander hoe je onze doelgroep het beste kan benaderen om ze tot een aankoop over te halen? Zoek dan niet verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Over Dr.Veggie

Dr.Veggie produceert sinds begin 2019 natuurlijke groentesappen. Ons motto is: een gezonde leefstijl hoeft niet moeilijk te zijn. Met onze verse groentesappen willen we het voor onze huidige en toekomsten klanten makkelijk maken om de dagelijks benodigde hoeveelheid groente binnen te krijgen! Onze producten worden online verkocht in onze Magento 2 webshop.

Samen met het team maak je strategische keuzes welke jij op het gebied van e-commerce ingang zet. Je bent strategisch sterk neemt zelf initiatief en steekt graag je handen uit de mouwen. Jij bent verantwoordelijk qua strategie, (marketing)planning, budgetten en het behalen van de doelen. Dr.Veggie werkt samen met een extern marketingbureau welke klaar staat om jouw te challengen en met elkaar het beste resultaat te behalen. Daarnaast spar je veel met onze junior marketeer, die o.a. verantwoordelijk is voor het beheer van de webshop en korte lijnen heeft met onze webbouwer. Uiteraard leren we van jouw visie en inzichten voor de doorontwikkeling van ons platform. Het belangrijkste is, jij ziet kansen. Nationaal, internationaal, online, offline, vaste samenwerkingen of eenmalige projecten, trial and error voor het beste resultaat.

Gezamenlijk zetten we ons in voor het succes van Dr.Veggie, Nederland een stukje bewuster en gezonder maken. Wij zijn klaar voor een volgende stap, jij ook?

Wie ben jij

   Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van e-commerce marketing;
   Ervaring op het gebied van SEO en Social (Advertising) is vereist;
   Ervaring op het gebied van SEA is een pré;
   Uitstekende kennis van de Nederlandse taal;
   Je werkt gestructureerd, bent pro-actief en vindt het leuk om projecten te leiden;
   Je bent een echte teamplayer;
   Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur;

Wat ga jij doen

   Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, monitoren en verbeteren van advertentiecampagnes voor de zoekmachines, social media en diverse vergelijkers;
   Optimaliseren van de SEO rankings in samenwerking met ons extern online marketingbureau;
   Beheren van de organische social media, weten hoe jij onze volgers kunt blijven inspireren door de juiste kanalen in te schakelen op het juiste moment;
   Meedenken over de invulling van onze marketingcampagnes en deze vertalen naar concrete actieplannen samen met jouw collega's;
   Meten, analyseren en presenteren van de resultaten van je inspanningen door het maken van kwalitatieve rapportages, die je maandelijks deelt met het team;

Wat hebben wij jou te bieden

  Een functie die je uitdaagt met eigen verantwoordelijkheid; 
   Een goed salaris dat past bij je functie en kwaliteiten; 
   Een Macbook en telefoon van de zaak;
   Wil je iets bijleren? Wij investeren graag in jouw groei als marketeer!
   Een open en informeel team, waardoor jij in jouw lievelingsoutfit naar je werk mag komen;
   Totale reiskostenvergoeding;
   Een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;

Ons kantoor

Je werkt vanuit ons kantoor in Bleiswijk. Ons kantoor is vanuit de Randstad prima met de auto te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Dan maken wij graag kennis met jou! We zien je sollicitatiebrief en CV met enthousiasme per e-mail t.a.v. Carola tegemoet op vacature@drveggie.nl.

Deadline sollicitaties: Open sollicitatie zonder deadline 

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd met oog op vast contract