Bezorgen

Onze groentesappen worden diep ingevroren met speciaal vriestransport van Leen Menken door heel Nederland bezorg, behalve op de Waddeneilanden.

Je kunt kiezen uit 3 bezorgvensters van 6 uur:

1. In de ochtend  (08:00 - 14:00 uur)
2. In de middag  (12:00 - 18:00 uur)
3. In de avond  ( 17:00 - 22:00 uur)

Dinsdag t/m vrijdag bezorgen we in alle bovenstaande tijdsblokken. Op zaterdag bezorgen we alleen in tijdsblok 1 en 2.

De avond voor de bezorging (tussen 21.00 uur en 03.00 uur) ontvangt je een e-mail met de bezorgtijd in een bezorgvenster van maximaal 3 uur. Ook ontvang je een track & trace link via SMS en email om je bestelling te volgen.

We gaan ervan uit dat er iemand thuis is om je bestelling in ontvangst te nemen. De chauffeur van Leen Menken zorgt ervoor dat er hoorbaar wordt gebeld of geklopt. Wordt er niet opengedaan, dan wordt er telefonisch contact opgenomen. Als er niet wordt opgenomen, dan neemt de chauffeur van Leen Menken je bestelling weer mee retour. Je kunt een nieuwe bezorgafspraak maken door een mail te sturen naar info@drveggie.nl. 

Afgeven bij buren: bij geen gehoor zal de chauffeur van Leen Menken proberen de box bij buren achter te laten. Dit mag alleen als de buren de box in een vriezer kunnen bewaren. Je moet dit dus goed afspreken met je buren, anders moet de chauffeur van Leen Menken de box retour nemen. De box gaat altijd weer retour in een gecontroleerde vriesomgeving, zodat nooit iets zal ontdooien.