Home pagina

Bespaar tijd door je dagelijkse hoeveelheid groente uit 1 flesje Dr.Veggie te halen

Minimaal 270 gram groente in 1 flesje.

Uniek: nu ook sappen met zelfgekweekte spirulina

Ontdek onze sapboxen
Kies voor een detox sapkuur van 1, 3, 5, of 7 dagen!

Wij helpen jou op weg met een uitgebalanceerde detox sapkuur inclusief detox schema.

Monika
Bekijk onze detox-sapkuur

 • Producten uit eigen kas
 • 100% verse groenten en fruit
 • Slowjuice groentesappen
 • Gratis verzending vanaf € 50,-

Van eigen kweek tot Dr.Veggie:

De passie voor planten zat er al jong in. Als kind was Dr.Veggie dagelijks buiten om allerlei soorten groenten en fruit kweken. Het kweken van paprika’s werd zo zijn beroep. Na verloop van tijd zocht hij, naast het kweken van groente, een nieuwe uitdaging.
Deze uitdaging werd zijn hobby, zijn hobby werd zijn passie en daaruit is Dr.Veggie ontstaan. Het doel is om iedereen de mogelijkheid te geven tot een gezonde levensstijl zonder allerlei toevoegingen aan de producten.

Bekijk onze sappen
De sappen Ons proces

Gezond leven. Een klik verwijderd van een gezonde levensstijl

Shockvriezen

Dr.Veggie wil dat onze verse groentesappen ook vers gedronken kunnen worden. Na het slowjuicen worden de groentesappen direct in de shockvriezer (-40 ºC) geplaatst zodat de sappen binnen 1 - 1,5 uur na het persen in temperatuur dalen naar -15 ºC. Door de snelle bevriezing blijven de vitamine en mineralen een jaar lang behouden.

Wassen

Alle groente en het fruit worden zorgvuldig gewassen met schoon leidingwater. Nadat de groente en fruit fris gewassen en gecontroleerd zijn, kunnen ze verder verwerkt worden tot een groentesap.

Inkoop

Dr.Veggie werkt alleen met verse en eerlijke ingrediënten. Daarom gaan wij zelf wekelijks op pad om voor onze groentesappen de beste groente en fruit in te kopen. Door de producten zelf te zien, te voelen, te ruiken en te proeven weten wij precies wat wij onze klanten kunnen bieden.

Snijden

Na de wasbeurt worden de groente en fruit verwerkt en in stukken gesneden. We laten bewust de schil er omheen zitten, omdat juist hier de meeste vitaminen en mineralen zitten. Er wordt zorgvuldig gesneden omdat we natuurlijk zoveel mogelijk van al die gezonde groente en fruit in de flesjes willen stoppen en niet verspillen.

Bekijk onze sappen
Dr.Veggie Smaak omschrijving
Biet

Dit sapje zit vol energie en is perfect om je dag mee te beginnen of tijdens je werk te drinken. De aanwezige nitraat wordt in het lichaam omgezet in nitriet dat zorgt voor verwijding van de bloedvaten.

Gele paprika

Dit grandioos gezonde sapje ziet er niet alleen heerlijk uit, het smaakt ook voortreffelijk! De geur van paprika overheerst in het begin, maar wordt gevolgd door de zoete tonen van pompoen, wortel en ananas.

Komkommer

In dit sapje zit een perfecte mix van groenten en fruit. De sterke antioxidanten vitaminen A,C en E zorgen voor een goede weerstand en beschermen tegen vrije radicalen.

Broccoli

Een buitengewoon zachte groentesap gemaakt van meerdere soorten super gezonde groenten voor een goede variatie in een flesje. De heerlijke “groene” smaken van spinazie en broccoli worden gepaard met de frisse tinten van venkel en citroengras en de zoetheid van meloen.

Chinese kool

Dit groene sapje is heerlijk vol van smaak en heeft een mooie romige structuur. Met 3 soorten fruit ook nog eens lekker zoetig. Munt, gember en citroengras geven een combinatie van smaken af die absoluut niet mogen ontbreken.

Rode kool

Rode kool is een belangrijke groente die goed is voor de spijsvertering, het hart en het gezichtsvermogen, werkt pijnstillend en door de aanwezige natuurlijke insuline houdt het de bloedsuikerspiegel onder controle.

Missie Dr Veggie
Onze missie

Dr.Veggie is een ambassadeur van verse groente en fruit. Het belang voor het behoudt van vitaminen, mineralen en gezonde enzymen staat bij ons voorop. Géén conserveringsmiddelen, geen smaak- of kleurstoffen, alleen puurheid van het product. Factoren als weinig tijd, geen zin, slechte maaltijden, gemakzucht, wijze op een te druk levensbestaan. Dr.Veggie wilt iedereen kunnen voorzien van een gezonde levensstijl om zo minimaal je 250 gram dagelijkse groente binnen te krijgen! – ‘’Dr.Veggie’’

Onze visie

Groentesappen die niet alleen lekker zijn, maar ook nog eens een positief effect hebben op je lijf. De vitaminen, vezels en voedingstoffen in onze sappen zorgen ervoor dat jouw lichaam optimaal kan presteren! – ‘’Dr.Veggie’’

Blog

Updates
 • Groentesappen met paprika van Dr.Veggie
  7 tips om je metabolisme een boost te geven

  Sommige mensen lijken alles te kunnen eten zonder maar een gram aan te komen, terwijl anderen al aankomen met het eten van een extra boterham. Wanneer je probeert af te vallen speelt je metabolisme een belangrijke rol. Wat je metabolisme precies is en hoe je deze een boost geeft? Wij vertellen je er alles over.

 • Rode bieten groentesap van Dr Veggie en een dumbell
  Bietensap en sporten

  Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Rode bietensap sporters helpt om hun vermogen te vergroten én om sneller hun piekvermogen te bereiken. Dit geldt voor amateursporters als voor topsporters. Het drinken van rode bietensap voor het sporten zorgt dus op verschillende niveaus voor een prestatieverhogend effect. Hoe dat precies zit, leggen we graag aan je uit.

 • Vier groentensappen van Dr Veggie met veel ijzer
  Groenten met veel ijzer

  Een gemiddelde volwassene heeft dagelijks zo’n 16 tot 11 milligram ijzer nodig. IJzer is belangrijk voor de vorming van hemoglobine, een onderdeel van rode bloedcellen dat op haar beurt weer de zuurstof door ons lichaam vervoert. Ook zorgt ijzer voor meer energie, een gezond kleurtje in je huid én een betere conditie. Daarnaast voorkomt het rusteloze benen en een slechte concentratie. Reden genoeg dus om veel ijzer te eten. We vertellen je daarom graag in welke groenten veel ijzer zit.

Lees meer