Home pagina

Van eigen kweek tot Dr.Veggie
Van eigen kweek tot Dr.Veggie

De passie voor planten zat er al jong in. Als kind was Dr.Veggie dagelijks buiten om allerlei soorten groenten en fruit kweken. Het kweken van paprika’s werd zo zijn beroep. Na verloop van tijd zocht hij, naast het kweken van groente, een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging werd zijn hobby, zijn hobby werd zijn passie en daaruit is Dr.Veggie ontstaan. Het doel is om iedereen de mogelijkheid te geven tot een gezonde levensstijl zonder allerlei toevoegingen aan de producten.

Onze missie
Onze missie

Dr.Veggie is een ambassadeur van verse groente en fruit. Het belang voor het behoudt van vitaminen, mineralen en gezonde enzymen staat bij ons voorop. Géén conserveringsmiddelen, geen smaak- of kleurstoffen, alleen puurheid van het product. Factoren als weinig tijd, geen zin, slechte maaltijden, gemakzucht, wijze op een te druk levensbestaan. Dr.Veggie wilt iedereen kunnen voorzien van een gezonde levensstijl om zo minimaal je 250 gram dagelijkse groente binnen te krijgen! – ‘’Dr.Veggie’’

Blog

 • Detox sapkuur van 7 dagen
  Waarom 2021 met een detox beginnen

  Het nieuwe jaar brengt altijd veel goede voornemens met zich mee. Eén van de meest populaire voornemens is werken aan een gezondere levensstijl. Ondanks het voornemen om gezonder te gaan leven, is het voor veel mensen toch een uitdaging om er nu echt mee te starten. Een detox sapkuur volgen maakt de stap om te beginnen een stuk makkelijker.

 • 4 sappen van Dr.Veggie in de koelkast
  Calciumtekort: Het belang van calcium

  Calcium is een essentieel mineraal voor de opbouw en het onderhoud van de botten en tanden. Als je langere periode onvoldoende calcium binnen krijgt, dan kan dit leiden tot een calciumtekort. Met als gevolg verzwakte botten en meer kans op botbreuken. Dat willen we natuurlijk voorkomen. Maar hoe weet je nu of je genoeg calcium binnen krijgt en uit welke voeding halen we calcium?

 • Gembershots van het merk Dr.Veggie in de koelkast
  Zink in voeding: Waar is zink goed voor en hoeveel heb je dagelijks nodig?

  Zink is essentieel voor een goede gezondheid. Van een goede werking van het immuunsysteem tot de opbouw van eiwitten. En van de groei van je haar tot een goed geheugen. Zink is het mineraal dat we nodig hebben. Benieuwd in welke voedingsmiddelen je zink kunt terugvinden en hoeveel je hier dagelijks van nodig hebt? Wij vertellen het je graag.

Lees meer