Home pagina

Van eigen kweek tot Dr.Veggie
Van eigen kweek tot Dr.Veggie

De passie voor planten zat er al jong in. Als kind was Dr.Veggie dagelijks buiten om allerlei soorten groenten en fruit kweken. Het kweken van paprika’s werd zo zijn beroep. Na verloop van tijd zocht hij, naast het kweken van groente, een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging werd zijn hobby, zijn hobby werd zijn passie en daaruit is Dr.Veggie ontstaan. Het doel is om iedereen de mogelijkheid te geven tot een gezonde levensstijl zonder allerlei toevoegingen aan de producten.

Onze missie
Onze missie

Dr.Veggie is een ambassadeur van verse groente en fruit. Het belang voor het behoudt van vitaminen, mineralen en gezonde enzymen staat bij ons voorop. Géén conserveringsmiddelen, geen smaak- of kleurstoffen, alleen puurheid van het product. Factoren als weinig tijd, geen zin, slechte maaltijden, gemakzucht, wijze op een te druk levensbestaan. Dr.Veggie wilt iedereen kunnen voorzien van een gezonde levensstijl om zo minimaal je 250 gram dagelijkse groente binnen te krijgen! – ‘’Dr.Veggie’’

Blog

 • Afvallen met detox
  Afvallen met detox: kickstart van een gezond lijf

  Afvallen met detox is iets wat je gegarandeerd gaat lukken. Tijdens een detoxkuur neem je 3, 5 of 7 dagen geen vast voedsel tot je. Daardoor krijg je minder calorieën binnen dan je verbruikt en zul je zonder meer gewicht verliezen. Hoeveel je precies kunt afvallen met detox en op welke manier detox bijdraagt aan je gezondheid, vertellen we je graag in dit artikel. Lees je mee?

 • Wat is sapvasten
  Wat is sapvasten en waar helpt het voor? 

  Sapvasten, je ziet het steeds vaker voorbij komen op gezondheidsplatformen. En het belooft zeer indrukwekkende resultaten op te leveren. Maar wat is sapvasten precies? Waar helpt het voor? En hoe kun je vasten met groentesappen het beste aanpakken? Lees gauw verder voor het antwoord op al die vragen en meer. Want in dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over sapvasten.

 • Is spirulina gezond? Ontdek dé 5 gezondheidsvoordelen
  Is spirulina gezond? Ontdek dé 5 gezondheidsvoordelen

  Spirulina is een blauwgroene zoutwateralg met een zeer geconcentreerde voedingswaarde. Het wordt ook wel een superfood genoemd, omdat het een heleboel gunstige effecten heeft op je lichaam. Vraag je je af: is spirulina gezond, waar is spirulina goed voor en waar helpt spirulina bij? Lees dan dit artikel over deze ‘natuurlijke multivitamine’. En ontdek waarom spirulina zo populair is!

Lees meer