Groentesappen

Wil jij graag gezond leven, maar heb je geen tijd om uitgebreid aan de slag te gaan met groenten? Geen probleem! Met een gezonde groentesap van Dr.Veggie, kom jij met gemak aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente per dag. Wat dacht je bijvoorbeeld van oranje paprikasap, broccolisap, of spinaziesap met verse spirulina? Onze groentesap is extra gezond; we bereiden alle sappen met een slowjuicer en plaatsen ze direct daarna in de shockvriezer. Zo blijven de vitaminen en mineralen tot wel een jaar lang behouden.

16 producten

per pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
 1. Groentesap met biet
  Bietensap
  € 3,85
 2. Groentesap met wortel
  Wortelsap
  € 3,85
 3. Groentesap met spinazie
  Spinaziesap
  € 3,85
 4. Groentesap met rode kool
  Rode koolsap
  € 3,85
 5. Groentesap met rode paprika
  Rode paprikasap
  € 3,85
 6. Groentesap met chinese kool
  Chinese koolsap
  € 3,85
 7. Groentesap met oranje paprika
  Oranje paprikasap
  € 3,85
 8. Groentesap met broccoli
  Broccolisap
  € 3,85
 9. Groentesap met sla
  Sla sap
  € 3,85
 10. Groentesap met komkommer
  Komkommersap
  € 3,85
 11. Groentesap met gele paprika
  Gele paprikasap
  € 3,85
 12. Groentesap met pastinaak
  Pastinaaksap
  € 3,85
 13. Groentesap met Bleekselderij
  Bleekselderijsap
  € 3,85
 14. Bietensap met verse spirulina
  Biet met verse Spirulina
  € 6,95
 15. Groentesap met spinazie en verse spirulina
  Spinazie met verse Spirulina
  € 6,95
 16. Groentesap met komkommer en verse spirulina
  Komkommer Spirulina sap
  € 6,95

16 producten

per pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Waarom groentesap drinken?

Het lukt maar weinig mensen om iedere dag voldoende groente en fruit binnen te krijgen. Onze groentesappen bevatten gemiddeld 270 gram groenten en zijn een eenvoudige manier om dagelijks aan je groente inname te voldoen. Wanneer je groente eet moet je lichaam eerst nog de groente van de vezels onderscheiden. Het voordeel van een groentesap is dat je lichaam veel makkelijker alle belangrijke voedingsstoffen op kan nemen. Uiteraard is een sapje geen vervanging voor je maaltijd (tenzij je een sapkuur volgt), maar het is wel een gezonde aanvulling op je reguliere dieet. 


Zijn groentesappen gezond?

In tegenstelling tot fruitsappen zijn groentesappen erg gezond. Fruitsappen bevatten veel suikers en weinig vezels, waardoor het beter is om gewoon een stuk fruit te eten. Groentesappen daarentegen bevatten veel minder suikers en veel vitaminen en mineralen. We bereiden alle sappen met een slowjuicer en plaatsen ze direct daarna in de shockvriezer. Zo blijven de vitaminen en mineralen tot wel een jaar lang behouden. Het binnenkrijgen van zoveel extra essentiële voedingsstoffen zorgt voor een verbeterde weerstand, meer energie en een stralende huid. Probeer het zelf en ervaar welk positief effect het drinken van groentesappen voor jou heeft.

 

Groentesap bestellen

Zie je het niet zitten om iedere ochtend in de keuken te staan en een verse groentesap te maken? Dan bieden wij de oplossing. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan gezonde groentesappen. Van bietensap tot wortelsap en van bleekselderijsap tot spinaziesap. Sappen met spirulina of sappen zonder spirulina. Er is keuze genoeg.