Gember- en kurkumashots

Kickstart je dag met een gember- of kurkumashot. Deze twee specerijen kennen tal van gezondheidsvoordelen, daarin verwerken wij ze graag in onze verse groenteshots. Wist je dat gember kan bijdragen aan een sterker immuunsysteem en dat kurkuma boordevol belangrijke vitamines zit?

✅ Een kickstart van je dag

✅ Een boost van je immuunsysteem

✅ Een versterking van je weerstand

 

Shots bestellen

 

2+1 Gember- en kurkumashots

 

 

Tijdelijk 2+1 gratis

 

Tijdelijk profiteer je bij Dr.Veggie van drie shotboxen voor de prijs van twee! Zo kan jij voordelig kennismaken met alle voordelen van onze verse groenteshots. Ga jij voor onze gembershots, onze kurkumashots of een combinatie van beide?

Bestel vandaag nog en maak eenmalig gebruik van onze 2+1 gratis shot boxen én gratis verzending met de actiecode: GKS2

 


 

Shots

Gember shot box

Gembershots box

€ 33,75
 

 

 

Kurkuma shot box

Kurkumashots box

€ 33,75
 

 


 

Waarom kiezen voor verse groenteshots?

Elke dag beginnen met een kickstart, dat is het resultaat van de verse groenteshots van Dr.Veggie. De shots zijn vol van smaak en naast dat ze jou energie geven, zitten er ook veel antioxidanten in. Deze antioxidanten zorgen ervoor dat jouw weerstand wordt verbeterd. Meer dan genoeg redenen dus om jouw dag te beginnen met een verse groenteshot! 

Wat zijn de voordelen van gembershots?

Gember is al ontzettend lang een specerij dat veel wordt gebruikt bij het bereiden van gerechten. Naast dat het nog steeds veel in de keuken wordt gebruikt, is gember ook een opkomst aan het maken in de vorm van shots. We zijn er namelijk achter gekomen hoeveel voordelen gember kent. Eén van deze voordelen is dat het jou echt een boost van energie geeft, wat goed van pas kan komen in de ochtend.

Om alle voordelen van het gembershot te ervaren raden wij aan het zo snel mogelijk na het opstaan te drinken. De shot kent een uitgesproken en sterke smaak, dus neem er gerust een glas water bij. We hebben het regelmatig over de voordelen van gembershots, maar wat zijn deze voordelen dan eigenlijk? We sommen de belangrijkste voor je op:

 • Stimulatie van een gezonde spijsvertering
 • Vermindering van misselijkheid
 • Verlichting bij maagzuur
 • Natuurlijke pijnstiller
 • Ontstekingsremmend
 • Versterking van immuunsysteem
 • Ondersteunt opname van voedingsstoffen

Wat zijn de voordelen van kurkumashots?

Ondanks dat kurkuma binnen dezelfde familie valt als gember, zijn de twee specerijen erg verschillend. Niet alleen in smaak, maar ook in de gezondheidsvoordelen. Door je dag te beginnen met een kurkumashot krijg je vitamines en mineralen binnen waardoor je jouw dag energiek kan beginnen. Niet zo gek dus dat het kruid de laatste tijd zo gestegen is in populariteit. 

Ook de kurkumashot is kruidig, maar kent wel een frisse nasmaak. Dus niet alleen heel lekker, maar ook nog eens erg gezond. De belangrijkste gezondheidsvoordelen zijn:

 • Verhoogt je stofwisseling
 • Verlaagt je cholesterol
 • Natuurlijke pijnstiller
 • Ontstekingsremmend
 • Verbetert je leverfunctie

 

Gember- en kurkumashots bestellen

 


 

Veelgestelde vragen

Is een gembershot gezond?

Ja, gember is een specerij met vele gezondheidsvoordelen. Zo hebben onze groenteshots onder andere een reinigende werking, geven ze jouw immuunsysteem een boost en werken ze als natuurlijke pijnstiller.

Is een kurkumashot gezond?

Ja, onze kurkumashots zitten boordevol vitamines en mineralen die onder andere kunnen ondersteunen bij het verlagen van cholesterol, ontstekingsremmend werken en goed zijn voor je spijsvertering.

Zit er suiker in?

Nee, alle producten van Dr.Veggie worden geproduceerd zonder toegevoegde suikers

Mag ik deze shots als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Ondanks dat de producten met 100% verse groenten en fruit worden geproduceerd, raden we je aan je dokter te raadplegen voor persoonlijk advies.

Wanneer moet ik een gember- of kurkumashot nemen?

Drink je ontdooide kurkuma shot in de ochtend. Het liefst kort nadat je bent opgestaan, maar in ieder geval voor je ontbijt. Zo begin je de dag met een echte boost.

Hoe kan ik mijn shots het beste bewaren?

In de vriezer. Na het ontdooien raden we aan je shot zo snel mogelijk te nemen. Tip: Haal na het nemen van je shot direct een nieuwe uit de vriezer en laat deze in 24 uur rustig ontdooien in de koelkast.