GEBRUIK

Wat is de inhoud van een flesjes groentesap?

De inhoud is: 230 milliliter groentesap in 1 flesje. Er zit miniaal 250 gram groente in per flesje

Hoe kan ik de sapjes het beste drinken?

Onze sappen komen het best tot hun recht, als ze bij een temperatuur van ongeveer 6 graden worden gedronken.Ze worden altijd diepgevroren bezorgd. Daarom is het van belang dat je tijdig een flesje uit de vriezer haalt en in je koelkast laat ontdooien.Schudden voor gebruik!

Wat zijn de meest ideale ontdooi-rituelen?

24-uurs ritueel: Drink je ontdooide groentesap uit de koelkast en zet er direct een nieuwe in voor de volgende dag! 12-uurs ritueel: Zet voor het slapen gaan, de groentesap in koud water. Op deze manier heb je volgende morgen een heerlijk groentesap met je ontbijt. 3- á 4-uurs ritueel: Neem een ingevroren groentesap mee naar werk. Na een halve dag kan je bijvoorbeeld tijdens de lunch een groentesap nuttigen. 20-minuten ritueel: Plaats de groentesap in een grote bak met lauw water en binnen 20 minuten in de groentesap ontdooid.

Hoe kan ik de groentesappen ontdooien en hoelang duurt het voordat een flesjes ontdooid is?

Afhankelijk van de temperatuur in je koelkast duurt dit 16-24 uur. Wil je voor meerdere personen een flesje ontdooien? Dan adviseren we je om de flesjes niet te dicht naast elkaar te zetten in de koelkast. Langzaam ontdooien is het best voor de kwaliteit van de groentesap. Ontdooien op kamertemperatuur?Op kamertemperatuur ontdooit groentesap binnen 3 à 4 uur helemaal. Hierdoor is het ideaal om een bevroren flesje mee te nemen naar je werk of school. Ontdooien met lauw water? (Snelste manier)Ja! Bij weinig tijd, kan je het beste de groentesap in lauw water zetten. Gebruik bijvoorbeeld een maatbeker. Hoe meer water, des te sneller het sapje is ontdooid. Na ongeveer 20 minuten kun je van de groentesap genieten. Ontdooien in een koelkast?Nee, dat is niet noodzakelijk. Je kunt de groentesappen echter op verschillende manier ontdooien. Het handigst is natuurlijk dat je een ontdooid flesje meteen inwisselt met een nieuw diepgevroren flesje voor de volgende dag. Creëer regelmaat voor jezelf.

Worden de groentesappen makkelijk door het lichaam opgenomen?

Drink je groentesap uiterlijk een kwartier voordat je iets eet, zodat je lichaam het optimaal kan opnemen. Doordat de groentesappen vloeibaar zijn, zijn de nutriënten makkelijker opneembaar dan bijvoorbeeld rauwkost. Heb je een wat moeilijkere spijsvertering, drink dan de groentesap een uur na het eten.