BEZORGING

Waar bezorgt Dr. Veggie?

Dr.Veggie bezorgt door heel Nederland en in Vlaanderen. Als je op een van de Nederlandse Waddeneiland woont, kan je helaas niks bestellen bij Dr.Veggie.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij een bestelling boven de €50,- nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening! Je bestelling wordt met speciaal vriestransport thuis afgeleverd. Bij een bestelling onder de €50,- wordt er € 6,95 in rekening gebracht. Bij aanschaf van een abonnement wordt de bestelling gratis thuisbezorgd.

Hoe wordt de bestelling geleverd?

Onze leverancier levert de groentesappen diep ingevroren bij je af. Je kunt bij je online bestelling een tijdsblok van 6 uur kiezen: 1. In de ochtend (08:00-14:00)2. In de middag (12:00-18:00)3. In de avond (18:00-22:00) Dinsdag t/m vrijdag leveren we in de bovenstaande tijdsblokken. Op zaterdag leveren we alleen in tijdblok 1 & 2. De avond voor de bezorging (tussen 21.00 uur en 03.00 uur) ontvangt de klant een e-mail met de bezorgtijd in een bezorgvenster van maximaal 3 uur.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet heb ontvangen?

Bij extreme files of ongelukken kan het zijn dat er vertragingen is opgetreden in de bezorging. De vervoerder houd je via sms’jes op de hoogte. Bij problemen op de bezorgdag zelf kun je het beste direct contact opzoeken met ons op 085-0499253. In uitzonderlijke gevallen als er niet op tijd kan worden geleverd, zorgen wij voor een kosteloze nalevering.

Wat als de chauffeur voor een gesloten deur staat?

Dr.Veggie verwacht dat er iemand thuis is om uw bestelling in ontvangst te nemen. De chauffeur zorgt ervoor dat er hoorbaar wordt gebeld of geklopt. Wordt er niet opengedaan, dan wordt er telefonisch contact opgenomen. Als er niet wordt opgenomen, dan neemt onze leverancier het pakketje retour voor een vervolgafspraak.

Kan ik mijn bestelling ook bij de buren afleveren?

In bijna alle gevallen wordt er geen pakket bij de buren afgeleverd. Je kunt dit wel nadrukkelijk aangeven, nadat je online de groentesappen hebt aangeschaft. Maar wij kunnen niet garanderen dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. De buurman moet namelijk een grote vriezer hebben, om de versheid van de groentesappen te kunnen waarborgen.

Zitten er kosten verbonden aan een nalevering?

Ja, er worden extra kosten in rekening gebracht. Bij nalevering bedragen deze €10. Alleen in uitzonderlijke gevallen wanneer er niet op tijd geleverd kan worden, zorgt Dr.Veggie dat er op afspraak kosteloos nageleverd wordt.

Op welke dagen worden de bestelling in Nederland bezorgd?

Wij bezorgen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.Bestel je vrijdag na 12:00 uur dan heb je je bestelling op dinsdag in huis. Er zijn verschillende bezorgmomenten: Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag08.00-14.00 | 12.00-18.00 | 18.00-22.00 Zaterdag08.00-14.00 | 12.00-18.00