Nieuw: groentesappen met spirulina

 

Ontdek de groentesappen van Dr.Veggie met zelfgekweekte spirulina. Je betaald tijdelijk geen verzendkosten en bespaard € 6,95 op jouw bestelling. De kortingscode kun je toevoegen aan jouw winkelwagen. Code: GRATISBEZORGD

 

Onze spirulina producten
Sapkuur spirulina

 

 

 

 

Sappen


 

komkommer spirulina groentesap van Dr.Veggie

Komkommer spirulina sap

€ 6,95
 

 

Spinazie spirulina groentesap van Dr.Veggie

Spinazie met verse spirulina

€ 6,95
 

Biet spirulina groentesap van Dr.Veggie

Biet met verse spirulina

€ 6,95
 

Sapkuren


 

spirulina 1 daagse sapkuur van Dr.Veggie

Sapkuur 1 dag, met spirulina

€ 44,95
 

 

 

3 daagse spirulina sapkuur van Dr.Veggie

Sapkuur 3 dagen, met spirulina

€ 109,00
 

 

5 daagse sapkuur spirulina van Dr.Veggie

Sapkuur 5 dagen, met spirulina

€ 169,00
 

Over spirulina

Wat is spirulina en wat zijn de voordelen.

Spirulina is een blauwgroene alg, die bekend staat om de vele gezondheidsvoordelen. Het bevordert een snel spierherstel, verlaagt het cholesterolgehalte en helpt het de suikerspiegel te reguleren. Spirulina geeft energie, versterkt het immuunsysteem én helpt je lichaam te ontgiften.

Verse spirulina door Dr.Veggie zelf gekweekt

Om spirulina te kweken gebruiken we buizen met zout water. Deze buizen zijn doorzichtig, zodat de algen voldoende licht kunnen vangen. Dit hebben ze namelijk nodig om te kunnen groeien. De buizen zijn om diezelfde vrij smal; dat zorgt ervoor dat de spirulina gemakkelijk aan het wateroppervlak komt. Ook stuwen we ze in hoge snelheid rond. Op die manier houden we de algen tegelijkertijd in leven. En dus vers.

Naast beweging en licht heeft spirulina ook voedsel nodig. Spirulina haalt zijn voedsel uit het water. Tijdens het kweekproces absorberen de cellen van de alg alles uit de omgeving. Daarom letten wij erop dat het water van hoge kwaliteit is en voorkomen we dat zich zware metalen in de omgeving van spirulina bevinden. Goedkope spirulina komt vaak uit natuurlijke wateren in bijvoorbeeld China, waar weinig controle is op de waterkwaliteit. Wij doen er bij Dr.Veggie juist álles aan om die kwaliteit te waarborgen.

Groentesap met verse spirulina voor wie is dit interessant?

Spirulina is erg interessant voor personen die niet aan hun dagelijkse hoeveelheid groente komen of juist extra voedingsstoffen nodig hebben. Dit zijn personen zoals:

✓ Kinderen die niet graag of genoeg groente eten

✓ Tieners tijdens hun snelle groeiperiode

✓ Zwangere vrouwen die extra voedingsstoffen nodig hebben

✓ Senioren die moeite hebben met het eten van 3 maaltijden per dag

✓ Mensen die geen tijd hebben om goede of voldoende maaltijden klaar te maken

✓ Patiënten die behoefte hebben aan hoge hoeveelheden voedingsstoffen 

✓ Sporters die behoefte hebben aan extra voedingsstoffen en eiwit om hun energie op peil te houden. Spirulina is erg hoog in eiwit, wat helpt bij spierherstel. 

✓ Vegetariërs die extra bronnen van nutriënten vereisen. Spirulina is hoog in eiwit en wordt gezien als vervanging van een multivitaminen-supplement.

15 gram spirulina in één groentesap!

Naast de bovenstaande situaties zijn er ook al veel bestaande gebruikers van spirulina die spirulina innemen in poeder of tabletvorm, de redenen dat wij adviseren om spirulina in te nemen in combinatie met sap is als volgt. In onze spirulina sappen zit 15g spirulina, dit is vaak meer dan in een tablet. Daarnaast heeft spirulina geen negatieve impact op de smaak van het sapje en krijg je dus ook meteen andere belangrijke groente, voedingsstoffen en mineralen binnen.

Spirulina sappen bestellen