Relatiegeschenk title+afbeelding 50-50

Sapbox als relatiegeschenk: origineel & gezond 

Wil je jouw personeel verrassen met een origineel relatiegeschenk? Denk eens aan een sapbox. Dr.Veggie stelde een speciaal pakket samen van 5 groentesappen en 2 gember- of kurkuma shots om als relatiegeschenk aan medewerkers te geven. Als dank voor hun harde werk, inzet en het behalen van goede resultaten. Een duurzaam relatiegeschenk dat ook nog eens een bijdrage levert aan het immuunsysteem van de medewerkers. Wat wil je nog meer?

 

Origineel relatiegeschenk 

Het lukt maar weinig mensen om iedere dag voldoende groente en fruit binnen te krijgen. Onder andere omdat er overdag vaak hard gewerkt wordt en er weinig tijd overblijft om een appeltje te schillen, uitgebreid te koken met verse groenten of bijvoorbeeld een smoothie te maken met fruit. Onze groentesappen bieden de oplossing. In één flesje zit gemiddeld 270 gram groenten en een beperkte hoeveelheid fruit: precies genoeg voor een aangename smaak, maar niet te veel fruitsuikers.

Sapbox als relatiegeschenk

We bereiden al onze sappen met een slowjuicer en plaatsen ze direct na het mixen in de shockvriezer. Daardoor blijven de vitaminen en mineralen uit de verse groenten optimaal behouden. Geef je een sapbox van Dr.Veggie als relatiegeschenk? Dan zorgen onze groentesapjes ervoor dat jouw medewerkers een sterker immuunsysteem krijgen, meer energie hebben én lekkerder in hun vel zitten. Ook zijn er fijne bijkomstigheden als een stralende huid, goede stoelgang en een stabiele suikerspiegel. Dat zijn nog eens mooie gezondheidsvoordelen om als cadeau te geven, niet waar? 

Duurzaam relatiegeschenk

Wat maakt een sapbox van Dr.Veggie nou zo’n duurzaam relatiegeschenk? Simpel. Wij werken alleen met verse en onbewerkte producten. Eerlijke ingrediënten, zoveel mogelijk van eigen kweek en lokale telers. Door de producten zelf te voelen, ruiken en proeven weten we zeker dat we jouw personeel het allerbest product bieden. Maar ook dat er geen onnodige transportbewegingen zijn door de lucht en over het water. Bovendien vormen onze groentesappen een echte vitamineboost. Zo dragen ze bij aan een gezonde levensstijl.

Relatiegeschenk online bestellen

Wil je een sapbox geven als relatiegeschenk, dan kun je deze online bestellen. Wij stellen met de uiterste zorg een pakket samen van 5 flesjes groentesap en 2 kurkuma- of gembershots en leveren deze af bij je medewerkers thuis. Geef je bestelling aan ons door en wij zorgen voor een gezond relatiegeschenk. Daar zullen je medewerkers blij mee zijn!