Ervaringen Dr.Veggie 

Wat zeggen onze klanten over ons? Op deze pagina delen klanten van Dr.Veggie hun ervaringen. Hier vind je detox sapkuur ervaringen van mensen die één van onze detox kuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over de smaak van onze sapjes? De kwaliteit van onze levering en klantenservice? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Wij zetten ze allemaal op een rij! Deze detox kuur ervaringen geven jou ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals het afvallen of de energie die je erdoor krijgt.

Ben je enthousiast geworden door het lezen van de reviews? Bestel hier jouw sapkuur of sapbox. Voor 12u 's middags besteld, morgen in huis! Kies jij liever je eigen leverdatum? Dat kan ook. 


Bestel hier jouw sapkuurVariatie aan sapjes, snel geleverd!

Onlangs heb ik de drie dagen detox kuur besteld. Allereerst was er veel keus voor bezorg momenten, en de sapjes werden snel bevroren geleverd. De kuur zelf heeft veel variatie en omdat je op veel momenten wat neemt, ook niet snel last van een honger gevoel. Echt een aanrader voor een reset!

El, Amsterdam op 21 juli 2022 Good detox

I like the schedule and the amount of juices and mixes with shots they offer. Have done it once before and the flavors are the same, would be nice with a change perhaps and more variety in the flavors.

Linnea, Amsterdam op 20 juli 2022 Top service en de detox is goed vol te houden

De 3 daagde basic detox is goed vol te houden. De eerste dag verliep goed, tweede werd pittig en op de derde dag dronk ik mijn sapjes weer relaxed (maar wel opt tijd). Heb dit gedaan nav een allergische reactie en ik mijn lichaam wilde resetten. Ik voel me schoon;-) Verder is de service echt top. Ik had mij vergist in de leverdatum en na een mail was het opgelost en kon mijn bestelling de volgende dag worden bezorgd. Heel flexibel.

Anna, Haarlem op 19 juli 2022 Slecht

Ik heb alle instructies gevolgd zoals beschreven stonden. Zo heb ik 1 dag van te voren de sapjes uit de vriezen gehaald, deze waren alleen naar mijn weten “over de datum”. Er bleef van alles plakken aan de zijkant van de fles, hoelang je ook bleef schudden. Er zaten ook vreemde stuken in die naar mijn weten er niet in horen. Ik heb al eerder een sapjes kuur gedaan en hierbij was dit niet het geval. Ik heb hierdoor de kuur ook niet afgemaakt

Ylze, Tholen op 20 juli 2022 Viel me alles mee!

Ik wilde toch graag eens ‘zo’n kuur’ doen, maar dacht dat ik dat nooit zou volhouden. Van te voren had ik mezelf toegestaan licht verteerbaar eten aan de detox toe te mogen voegen. Dit is uiteindelijk (op 1 komkommer na en 2 x bouillon) niet nodig geweest. De sapjes zijn allemaal lekker. (Zelfs de biet en rode kool, wat ik niet lust!) Het schema is helder en fijn. Goede ervaring dus, dat doet ook weer wat met je zelfvertrouwen :-)

Nadine, Kamer op 18 juli 2022 Sapjes zijn gevarieerd en smaakvol heeft me erg verrast

Al eventjes aan t oriënteren om een detox weekje in te plannen. Eenmaal bij de site van Dr veggie wist ik dat ik deze sapjes wilde proberen. Ik had verwacht dat t een zware week zou worden. Met 2 kinderen thuis waar ik evengoed voor moest koken waren er ook even moeilijk momentjes. Maar dr veggie heeft me enorm verrast. Alles smaakjes zijn erg lekker. De shotjes ook helemaal top. Tussendoor genoeg water en thee drinken. Ik heb amper hongergevoel gehad. Voel me energiek en blij. 2 drukke actieve dagen erbij gehad. Sapjes mee en met een positieve mindset waren het heerlijke dagen. Ik ben om. Zal over een tijdje nog eens een detox weekje plannen.

Simone, Venray op 17 juli 2022 


Super fit en energiek

Na drie dagen veel resultaat. Lekkere veggie sap voor geweldig resultaat. Ik voel me een stuk beter en ben van alle puffieness af.

Muriel, Den Haag op 16 juli 2022 


Prima sap

Dacht wel dat het alleen groentesap was maar zit ook fruit door.

B., Hoek van Holland op 16 juli 2022 


Zoveel energie

Ik heb er veel energie van gekregen geen honger gevoel. Mensen die niet wisten dat ik het aan het doen was zeiden je bent echt aan het stralen.

Loes, Den Bosch op 15 juli 2022 Super

Ik heb 3 daagse sapkuur detox gedaan en het was super! Sapjes erg lekker (ook beter dan een concurrent), geen hongergevoel, ging me steeds fitter voelen en ook al wat afgevallen. Ik ga dit zeker vaker doen! Bedankt!

Martine Stam, Weesp op 14 juli 2022 Makkelijk vol te houden

De 3 dagen detox besteld bij Dr. Veggie. Inmiddels zit ik op dag 3 en voel mij nu al fantastisch. De sapjes zijn over de dag verdeeld, dus geen hongergevoel. Eerder een andere detox gedaan, maar dat was echt een stuk zwaarder. 1e dag is even wennen dat je bloedsuikerspiegel naar beneden gaat. De sapjes zijn echt heerlijk van smaak. Mooie samenstelling van verschillende groenten en dat levert alles behalve een saaie smaak op. Je krijgt een handig schema waarbij aangegeven staat wanneer welke sap genomen moet worden. Na 2 dagen al 2 kg lichter geworden. Ben benieuwd hoe het na dag 3 zal zijn.

Sander, Barendrecht op 13 juli 2022 Prima

De sapjes, shotjes en levering waren super! De detox kuur was alleen niks voor mij. Had het er erg zwaar mee en moest echt naar mijn lichaam luisteren en het eerder afbreken. De sapjes neem ik nu tussendoor en dat bevalt prima.

Michelle, Uden op 13 juli 2022 


Goede service

Netjes verpakt, service en snel geleverd

Debby, Noordwijk op 12 juli 2022 


Fantastisch!!

Je proeft top kwaliteit, ik voel me ook echt gezond ! Makkelijk volgehouden !

Cristel, Rijen op 12 juli 2022 


Bestel hier jouw sapkuur