Detox Sapkuur

Een detox kuur helpt de afvalstoffen uit je lichaam af te voeren en reset de stoelgang. Met als resultaat: meer energie,een heldere geest, een stralende huid, een goede nachtrust, een betere concentratie én een sterker immuunsysteem. In het assortiment van Dr.Veggie vind je verschillende sapkuren. Variërend van een detox sapkuur van één dag om eens kennis te maken met de effecten van een detox kuur. Tot een intensieve sapkuur van maar liefst zeven dagen, voor de ervaren detoxer.

13 producten

per pagina
Filteren
 1. Jouw training een boost geven?

  Dr.Veggie kweekt als enige zelf verse spirulina.

  Deze alg kent ontzettend veel gezondheidsvoordelen en kan jouw sportprestaties verbeteren!

  Lees ons blog voor alle voordelen 

  • 1 flesje voor je dagelijkse hoeveelheid groenten
  • Geen kleurstoffen, conserveer- of smaakmiddelen
  • Behoud van vitaminen en mineralen
  • 1 flesje voor je dagelijkse hoeveelheid groenten
  • Geen kleurstoffen, conserveer- of smaakmiddelen
  • Behoud van vitaminen en mineralen

Detoxkuren van Dr.Veggie

Voor iedere detoxer bieden wij een passende sapkuur. Ben je benieuwd hoe detoxen is en hoe het voelt om een hele dag alleen maar groentesap te drinken? Begin dan met de 1-daagse sapkuur om eens kennis te maken met detoxen. Ook een goede kuur voor de beginnende detoxer is onze 3-daagse sapkuur. Als je al vaker aan sapvasten hebt gedaan is de 5-daagse of 7-daagse sapkuur een aanrader. Al onze detox kuren dragen bij aan een verbeterd immuunsysteem, meer energie en een betere nachtrust.

Naast een gewone detox kuur met enkel groentesappen en -shots, heb je bij ons ook de keuze uit enkele sapkuren met spirulina. Deze superfood staat niet alleen garant voor de detoxerende werking, maar draagt ook bij aan een sterkere weerstand, beter uithoudingsvermogen en hogere dosis energie. Allemaal dankzij de antioxidanten, aminozuren en vitaminen waar spirulina rijk aan is. Zo’n detox kuur vormt een vliegende start voor een gezonde levensstijl.

Waarom sapvasten goed voor je is

Het belangrijkste doel van een sapvastkuur is het reinigen van je lichaam. Je laat ongezonde gewoontes los en zo kan je lichaam even helemaal tot rust komen. Ook als je altijd heel gezond leeft en op goed op je voeding let kan het goed zijn om af en toe eens een sapkuur te doen. De detox sappen van Dr.Veggie bevatten volop natuurlijke vitaminen en mineralen, die de schade en tekorten in je lichaam herstellen. Sapvasten is dus een goede manier om je gezondheid te onderhouden, maar ook een mooie opstap naar een gezondere levensstijl.

Detoxen kan gewoon thuis

Om te beginnen met detoxen hoef je de deur niet uit, dit kan gewoon vanuit huis. Je kunt hiermee beginnen op een moment dat voor jou het beste uitkomt en goed voelt. Zie je het niet zitten om thuis uren in de keuken te staan en alle sapjes voor te bereiden? Kies dan op onze website eenvoudig de gewenste detoxkuur, hierbij krijg je een duidelijk stappenplan. Wij bezorgen deze vervolgens bij je thuis, zodat jij direct van start kunt gaan.