Verschillende sappen in koelkast Dr veggie

Wanneer niet detoxen?

Kinderen, personen met ondergewicht of zwangere vrouwen mogen niet zomaar detoxen. Kinderen of personen met ondergewicht hebben weinig afvalstoffen die zich in het lichaam ophopen. Bij een zwangerschap zit dat hem in, dat je niet wilt dat de afvalstoffen bij het kindje terecht komen. Detoxen kan daarentegen wel een positieve werking hebben voor vrouwen die zwanger willen worden. Je ontgift het lichaam door gifstoffen en zware metalen uit het systeem te verwijderen, zodat je niet het kindje daarmee belast. Je oude eetgewoontes laat je achter je, waardoor je aan de slag kan gaan met je nieuwe en gezondere eetpatroon.

Tevens is een detoxkuur af te raden bij het gebruik van medicijnen of een medische aandoening. Diabetes kan namelijk erg gevaarlijk zijn bij een te hoge of lage bloeddruk door een detoxkuur. Overleg daarom ten alle tijden met je huisarts wanneer je twijfelt of je een detoxkuur wilt gaan doen. Een arts of diëtiste kan jou exact adviseren wat je wel of niet mag doen tijdens een groentesapkuur.

Detoxen met een zo’n goed mogelijk rendement?

Om een optimaal resultaat te behalen, moet je van tevoren nagaan welke rol bepaalde factoren hebben tijdens de detoxkuur. Factoren die onbewuste een rol kunnen spelen zijn:

 Kies een rustige periode op werk;
 Geen druk of stress, dit werkt averechts op het ontgiften;
 Geen drukke sportperiodes.

Detoxen is een pittig dieet, waarmee je wel heel je lichaam schoonmaakt. Als je op het juiste moment aan een detoxkuur begint, behaal je makkelijker je doelstelling. Helaas is een detoxkuur niet voor iedereen weggelegd. Pas daarom goed op en begin niet zomaar met detoxen. Bij eventuele vragen, kan je ons gerust mailen: info@drveggie.nl . Bij medische vragen, raadpleeg een arts of diëtist voor meer informatie.

 

Bekijk onze sapkuren
 1. Dr.Veggie sapkuur - Detox sapkuur 3 dagen
  Sapkuur 3 dagen - Basic

  79,00 89,00

  • Detox schema 
  • Groentesappen 
  • Gezonde shots 
 2. Dr.Veggie sapboxen - Detox 5 dagen
  Sapkuur 5 dagen - Basic

  129,00 149,00

  • Detox schema 
  • Groentesappen 
  • Gezonde shots 
 3. Dr.Veggie sapkuren - Detox sapkuur 7 dagen
  Sapkuur 7 dagen - Basic

  179,00 209,00

  • Detox schema 
  • Groentesappen 
  • Gezonde shots