groenteshots

Waarom groenteshots?

Groenteshots geven jou een boost, waardoor jij je dag boordevol energie kan beginnen. Naast deze energieboost zijn groenteshots ook nog eens erg goed voor je gezondheid. Ze zitten namelijk boordevol vitamines, mineralen en gezonde enzymen. Doordat al onze ingrediënten met een slowjuicer worden geperst en met de shockvriezer direct worden ingevroren blijven alle belangrijke bestanddelen perfect bewaard.  

Bij Dr.Veggie bieden we sinds kort wel vier verschillende shots aan, met allemaal hun eigen voordelen. Om jouw keuze wat makkelijker te maken hebben de voordelen per shot op een rijtje gezet, zodat jij kan zien welke het beste bij jouw wensen past!

Ontdek hier onze shots

Voor welke shot kies jij?

Ontdek de voordelen van onze gember-, spirulina-, biet- en kurkumashots!

Gembershots

Gember staat voornamelijk bekend om haar bitterzoete smaak. Tegenwoordig wordt het specerij, naast in de keuken, ook steeds vaker verwerkt in groentesappen. In meerdere onderzoeken is namelijk naar voren gekomen dat gember vele gezondheidsvoordelen biedt. In de gembershots van Dr.Veggie worden enkel verse en kwalitatieve ingrediënten toegevoegd, zodat jij kunt genieten van vele gezondheidsvoordelen:.

  1. Gember kan ondersteunen bij het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel. Na het drinken van een gembershot blijft je bloedsuikerspiegel stabieler. Door deze stabiele bloedsuikerspiegel heb je minder last van pieken en dalen in je energieniveau en zal je niet snel kiezen voor een minder gezonde snack. 
  2. Naast het bijdragen aan jouw bloedsuikerspiegel kan gember ook voordelig zijn voor je spijsvertering. Het kan de werking van de alvleesklier bevorderen en een gezonde stoelgang stimuleren. Hiermee voorkom je een opgeblazen buik, geniet je van een verbeterde nachtrust en helpt het mogelijk met de vetverbranding.

Bestel nu gembershots

Spirulina-gembershots

Spirulina kan met recht een echte superfood genoemd worden en groeit de laatste tijd enorm in populariteit. Dat vinden wij bij Dr.Veggie niet gek, want deze blauwgroene zoutwateralg is super geconcentreerd en biedt hierdoor met een kleine dosis al erg veel energie. Doordat deze superfood laag is in calorieën én veel eiwitten bevat is het ook erg populair onder sporters. Bij Dr.Veggie kweken we als enige zelf verse spirulina, waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen. Onze spirulina-gembershots kennen om deze reden veel gezondheidsvoordelen. 

  1. Eén van de belangrijkste onderdelen bij het opbouwen van spieren is het binnenkrijgen van voldoende eiwitten. Eiwitten helpen jouw spieren namelijk herstellen na een training. Een spirulina-gembershot bevat een grote hoeveelheid eiwitten waardoor deze shot perfect kan ondersteunen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. 
  2. Naast beter spierherstel geeft spirulina jouw lichaam een boost. Zo voel je je na het drinken van een spirulina-gembershot energieker en heb je een beter uithoudingsvermogen. Hierdoor kun je jouw sportprestaties verder verbeteren. 

Bestel nu spirulinashots

Kurkumashots

Het specerij kurkuma was voor jaren voornamelijk in het kruidenrekje te vinden. Net zoals bij gember is bij kurkuma ook ondervonden dat het vele gezondheidsvoordelen kan bieden. Om deze reden heeft Dr.Veggie de kurkumashots ook ontwikkeld. Met onze unieke receptuur en enkel kwalitatieve ingrediënten bieden onze kurkumashots vele voordelen. Een aantal van de belangrijkste zijn: 

  1. Het specerij heeft een ontstekingsremmende werking, waardoor kurkuma jouw pijn kan verlichten. Met een dagelijkse dosis kurkuma kan o.a. gewrichtspijn afnemen, waardoor jij beter in je vel zit en je je elke dag een stuk energieker voelt. 
  2. Kurkuma heeft daarnaast ook een positieve invloed op jouw bloedsuikerspiegel en cholesterolgehalte. Door jouw bloedsuikerspiegel in balans te houden kunnen kurkumashots ervoor zorgen dat jouw lichaam koolhydraten niet gaat opslaan als vet. Een dagelijks kurkumashot kan daarnaast voorkomen dat bloedplaatjes gaan samenklonteren, waardoor o.a. de kans op schade aan de bloedvaten kleiner is.  

Bestel nu kurkumashots

Biet-gembershots

Bieten zitten boordevol vezels, vitaminen en mineralen én bevatten weinig vetten, koolhydraten en suikers; hierdoor is het een ideale toevoeging aan jouw dagelijks voedingspatroon. Omdat deze groente zoveel voordelen kent heeft Dr.Veggie een nieuw shot geïntroduceerd: de biet-gembershot. Hieronder sommen we een aantal van de belangrijkste gezondheidsvoordelen voor je op!

  1. Onze biet-gembershots kunnen bijdragen aan het reinigen van jouw lichaam. Dit komt omdat bieten kunnen helpen bij het versnellen van de afvoer van gif- en afvalstoffen. 
  2. Daarnaast is de biet-gembershot een goede aanvulling voor sporters. Door de hoge hoeveelheid nitraat in deze groente kan jouw doorbloeding verbeteren, wat ervoor zorgt dat jouw spieren meer zuurstof hebben. Door het toevoegen van een biet-gembershot aan jouw dagelijks dieet merk je dat jij meer energie hebt. We noemen dit shot niet voor niks de ‘kleine energiebom’. 

Bestel nu bietshots

Alle shots proberen?

Speciaal voor iedereen die moeite heeft met keuzes maken heeft Dr.Veggie de shot proefbox samengesteld. Bij het bestellen van deze box ontvang jij een combinatie van kurkumashots, spirulina-gembershots en biet-gembershots. De perfecte manier om te achterhalen wat jouw favoriete smaak is, of zodat je elke ochtend kunt genieten van de afwisseling!

Proef ze allemaal!