Levensstijl

 1. zes tips om te vasten na de feestdagen

  zes tips om te vasten na de feestdagen

  Heb je heerlijk gegeten tijdens de feestdagen, maar toch net iets te veel? Nu is het weer tijd om gezond te gaan leven en het liefst een paar kilootjes kwijt te raken. Hier zes handige tips om weer lekker in je vel te zitten na de decembermaand. Verander deze kleine dagelijkse gewoontes en wij weten bijna zeker dat je gezonde levensstijl weer oppakt.

  Lees meer »
 2. Structuur & regelmaat zijn prioriteiten bij een gezonde levensstijl

  Structuur & regelmaat zijn prioriteiten bij een gezonde levensstijl

  Structuur & regelmaat zijn prioriteiten bij een gezonde levensstijl

  Het fundament voor een gezonde levensstijl zijn structuur & regelmaat in het dagelijkse leven. Voeding speelt hierin de grootste rol. Het bewust consumeren van voedsel is zeer van belang. De effecten van een gezonde levensstijl zijn, dat je beter in je vel zit, fitter bent, meer energie hebt voor de gehele dag en dat je beter slaapt.

  Lees meer »
 3. Welke groente en fruit kan je sportprestatie bevorderen

  Welke groente en fruit kan je sportprestatie bevorderen

  Sport is onmisbaar in het dagelijks leven of het nou gaat om recreatieve- of topsport, presteren en winnen willen we altijd. Voeding speelt een cruciale rol om je sportprestatie te verbeteren of om gezond te leven. Welke groente of fruit wordt aangeraden om je individuele sportprestatie te verbeteren?

  Lees meer »
 4. Waarom slowjuicen van groente

  Waarom slowjuicen van groente

  Een klein percentage in Nederland krijgt maar de dagelijkse gewenste 250 gram groente binnen. Om dit te bereiken zijn er 2 mogelijkheden; 1. Je gaat meer groente eten of 2. Je vult je groente aan. ‘TIJD’ speelt in beide opties een belangrijke factor. Om tijd te besparen, kan je dagelijks een groentesap nemen ter aanvulling op je dagelijkse hoeveelheid groente. Er bestaan meerdere manieren om sap te centrifugeren. Maar waarom is slowjuicen zoveel efficiënter dan andere sapcentrifuges?

  Lees meer »