Sapbox arrangement

Het weer is omgeslagen en we hebben de zomer en alle barbecues die daarbij horen achter de rug. Het is tijd om de draad weer op te pakken en los te komen van alles wat we niet meer nodig hebben. De herfst is dan ook het perfecte moment voor een detox. Zo geef je je lichaam wat extra weerstand, energie en vitaliteit om de winter fitter door te komen.

De bomen laten hun bladeren los in de herfst en zo is het ook voor ons goed om onze zomerkilo’s los te laten. Het is niet alleen goed om ons lichaam tijdens een najaars detox kuur wat rust te geven, ook onze geest kan zo nu en dan wel wat rust gebruiken.

Detoxen in het najaar

Je kan natuurlijk op ieder moment van het jaar detoxen, maar het najaar vinden wij een ideaal moment. De dagen worden weer korter en het wordt frisser. Een goede weerstand kunnen we dus wel gebruiken. Dat is dan ook gelijk één van de voordelen van een herfst detox: het verbetert je immuunsysteem. Daarnaast voel je je door een detox kuur een stuk energieker. Een aantal dagen lang geef je je spijsvertering even rust en voed je je lichaam met alleen maar goede voedingsstoffen.

Detox voor je geest

Naast het geven van rust aan je lichaam, is het ook goed om ons hoofd wat rust te geven. We zijn altijd maar druk en kunnen allemaal wel wat ontspanning gebruiken. Kruip daarom eens op een bank met een goed boek, boek een massage, ga naar de sauna of volg een yoga of pilates les. Hiervan zijn er genoeg te vinden op YouTube, mocht je deze lessen liever vanuit huis volgen. Je zal zien hoeveel rust het je geeft om eens echt tijd voor jezelf te nemen en jezelf wat rust te gunnen.

Hoeveel dagen ga jij detoxen?

Heb je al eens eerder een sapkuur gevolgd? Probeer dan onze 5-daagse sapkuur of de sapkuur van 7 dagen. Is detoxen helemaal nieuw voor je en wil je dit graag eens proberen? Begin dan met een kuur van 3 dagen. Voor welke herfst detox kuur je ook kiest. Ze dragen allemaal bij aan een betere gezondheid, zodat jij fit en vol energie de winter in gaat.

 

Bekijk onze sapkuren
 1. Dr.Veggie sapboxen - Detox 5 dagen
  Sapkuur 5 dagen - Basic

  149,00

  • Detox schema 
  • Groentesappen 
  • Gezonde shots 
 2. Dr.Veggie sapkuur - Detox sapkuur 3 dagen
  Sapkuur 3 dagen - Basic

  89,00

  • Detox schema 
  • Groentesappen 
  • Gezonde shots 
 3. Dr.Veggie sapkuren - Detox sapkuur 7 dagen
  Sapkuur 7 dagen - Basic

  209,00

  • Detox schema 
  • Groentesappen 
  • Gezonde shots