5 verschillende groentesappen van Dr.Veggie: Groentesap rode biet, Groentesap Broccoli, Groentesap Rode paprika, Groentesap Komkommer, en Groentesap Rodekool

#1 Je raakt afvalstoffen kwijt die zich langzaam in je lichaam ophopen

Het spijsverteringsstelsel levert normaliter veel energie om de voeding voldoende te kunnen verteren. Met een detox kuur waarbij groentesappen centraal staan, zal dit een positieve werking hebben op de spijsvertering. Het spijsverteringsstelsel hoeft dusdanig weinig energie te leveren, waardoor de gifstoffen makkelijk en sneller afgevoerd kunnen worden.

#2 Je krijgt na de kuur meer energie

Met de verwijdering van de gifstoffen, is je lichaam vrij om zich te concentreren op andere functies. Het lichaam heeft minder energie nodig, waardoor er volop energie overblijft voor andere dingen.

#3 Je zult afvallen

De belangrijkste reden voor een detox kuur, is het ontgiften van gifstoffen in het lichaam. Overtollige gifstoffen maken het bijna onmogelijk voor het lichaam om af te vallen. Gifstoffen zijn alle stoffen die vitale lichaamsprocessen ontregelen. Door te veel aan gifstoffen in het lichaam, komt het lichaam er niet meer aan toe om het lichaamsvet te verbanden. Door het ontdoen van de gifstoffen en de dosering in de voedingstoffen, kan je uiteindelijk afvallen .

#4 Je krijgt een betere nachtrust

Toxine en vrije radicalen hopen zich op in het lichaam, wat invloed heeft op onze hersenfuncties. Je hebt moeite met slapen, je bent chronisch vermoeid en je hebt een slechte concentratie. Met een detox kuur ga je de toxine en vrije radicalen tegen, wat bij draagt aan een betere nachtrust.

#5 Je kunt er een mooiere huid van krijgen

Het lichaam verwijderd de gifstoffen via de nieren en darmen. Soms heeft het lichaam te veel gifstoffen, waardoor de nieren en darmen dit niet tot nauwelijks effectief kunnen verwerken. De gifstoffen worden dan verwerkt via de huid. De huid zal na de ontgifting er beter uitzien en huidproblemen zoals acne kunnen zelfs worden opgelost hierdoor.

#6 En zeker niet onbelangrijk: je start vanaf nu met een gezonde leefstijl!

Te veel koffie? Overmatige alcoholgebruik? Het wekelijks eten van suikers, vetten en zouten? Dit kan je nu allemaal achter je laten. Met een detox kuur elimineer je oude voedingspatroon. Je begint weer op nul. Je weet nu wat je wel en niet kan eten om zo niet weer in je slechte gewoontes te komen. Uiteindelijk zal dit jou leiden tot een gezondere levensstijl!

Denk jij na het lezen van de 6 voordelen van detoxen, dit is iets voor mij. Lees dan onze blog: stappenplan om te gaan detoxen. Zorg ervoor dat je het direct goed aanpakt, zodat je makkelijker je doelstelling(en) gaat behalen.

 

Bekijk onze detox boxen
 1. Dr.Veggie sapkuur - Detox sapkuur 3 dagen
  Sapkuur 3 dagen - Basic

  89,00 109,00

  • Detox schema 
  • Groentesappen 
  • Gezonde shots 
 2. Dr.Veggie sapboxen - Detox 5 dagen
  Sapkuur 5 dagen - Basic

  144,00 169,00

  • Detox schema 
  • Groentesappen 
  • Gezonde shots 
 3. Dr.Veggie sapkuren - Detox sapkuur 7 dagen
  Sapkuur 7 dagen - Basic

  209,00 239,00

  • Detox schema 
  • Groentesappen 
  • Gezonde shots