Maandelijkse Archieven: Mei 2021

 1. Wat zijn nu de voordelen van groenteshots?

  groenteshots

  Bij Dr.Veggie bieden we sinds kort wel vier verschillende shots aan, met allemaal hun eigen voordelen. Om jouw keuze wat makkelijker te maken hebben de voordelen per shot op een rijtje gezet, zodat jij kan zien welke het beste bij jouw wensen past!

  Lees meer »
 2. Groentesappen voor kinderen: zo komen je kids aan voldoende groente

  Groentesappen voor kinderen

  Klagen jouw kids steen en been als je ze een gezonde maaltijd voorschotelt en ben je bang dat ze te weinig vitaminen binnen krijgen? In dit artikel geven we een aantal handige tips om groente voor kinderen aantrekkelijk te maken. Zo kun je denken aan groentesappen voor kinderen en een eigen moestuintje. Benieuwd hoeveel groente kinderen nodig hebben? Ook die vraag beantwoorden we graag!

  Lees meer »
 3. Gezonde groentes: welke groente is het gezondst?

  Gezonde groenten

  Groentes zijn per definitie gezond. Maar de ene groentesoort is nóg gezonder dan de andere. Dat heeft te maken met onder meer het aantal calorieën, natuurlijke vetten en suikers. En natuurlijk met de vitaminen, mineralen en antioxidanten die je immuunsysteem versterken. Welke groente het gezondst is? Nou, deze groenten scoren in ieder geval een welverdiend plekje in de top vijf!

  Lees meer »