Maandelijkse Archieven: Maart 2021

 1. Afvallen met detox: kickstart van een gezond lijf

  Afvallen met detox

  Afvallen met detox is iets wat je gegarandeerd gaat lukken. Tijdens een detoxkuur neem je 3, 5 of 7 dagen geen vast voedsel tot je. Daardoor krijg je minder calorieën binnen dan je verbruikt en zul je zonder meer gewicht verliezen. Hoeveel je precies kunt afvallen met detox en op welke manier detox bijdraagt aan je gezondheid, vertellen we je graag in dit artikel. Lees je mee?

  Lees meer »
 2. Wat is sapvasten en waar helpt het voor? 

  Wat is sapvasten

  Sapvasten, je ziet het steeds vaker voorbij komen op gezondheidsplatformen. En het belooft zeer indrukwekkende resultaten op te leveren. Maar wat is sapvasten precies? Waar helpt het voor? En hoe kun je vasten met groentesappen het beste aanpakken? Lees gauw verder voor het antwoord op al die vragen en meer. Want in dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over sapvasten.

  Lees meer »
 3. Is spirulina gezond? Ontdek dé 5 gezondheidsvoordelen

  Is spirulina gezond? Ontdek dé 5 gezondheidsvoordelen

  Spirulina is een blauwgroene zoutwateralg met een zeer geconcentreerde voedingswaarde. Het wordt ook wel een superfood genoemd, omdat het een heleboel gunstige effecten heeft op je lichaam. Vraag je je af: is spirulina gezond, waar is spirulina goed voor en waar helpt spirulina bij? Lees dan dit artikel over deze ‘natuurlijke multivitamine’. En ontdek waarom spirulina zo populair is!

  Lees meer »
 4. Verschillende vormen van spirulina: tabletten, poeder en levende spirulina

  De vormen van spirulina

  Spirulina bevat een geconcentreerde voedingswaarde en biedt daardoor vele gezondheidsvoordelen. De superfood zit boordevol eiwitten en zorgt voor een snel spierherstel. Het geeft energie en verhoogt je uithoudingsvermogen. Én het helpt je lichaam te ontgiften van afvalstoffen. Spirulina is dan ook zeer populair bij zowel sporters als detoxers. Maar in welke vorm kun je spirulina het beste nemen? Pillen, poeder of het pure product? We nemen de voor- en nadelen graag met je door.

  Lees meer »