Maandelijkse Archieven: Oktober 2020

 1. 5 voordelen van groentesap

  Vrouw met sap

  Het eten van minimaal 250 gram groente is voor velen van ons een hele opgave. Met alleen het eten van groenten bij je avondeten is het namelijk erg lastig om aan die 250 gram te komen. Kies daarom voor de groentesappen van Dr.Veggie. Onze groentesappen bevatten 270 gram groenten per flesje, waardoor jij elke dag met gemak aan je dagelijkse hoeveelheid groente komt.

  Die 250 gram groente per dag wordt namelijk niet voor niets geadviseerd. Groente heeft namelijk vele voordelen. Zo bevat het weinig calorieën, maar wel veel voedingsstoffen en draagt het bij aan een goede gezondheid. Onze groentesappen helpen je bij het binnenkrijgen van voldoende groente. Waarom dat zo belangrijk is? Wij geven je 5 voordelen van het drinken van groentesap.

  Lees meer »
 2. 7 tips om je metabolisme een boost te geven

  Groentesap met paprika van Dr.Veggie

  Sommige mensen lijken alles te kunnen eten zonder maar een gram aan te komen, terwijl anderen al aankomen met het eten van een extra boterham. Wanneer je probeert af te vallen speelt je metabolisme een belangrijke rol. Wat je metabolisme precies is en hoe je deze een boost geeft? Wij vertellen je er alles over.

  Lees meer »
 3. Bietensap en sporten

  Rode bieten groentesap van Dr Veggie en een bokshandschoen

  Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Rode bietensap sporters helpt om hun vermogen te vergroten én om sneller hun piekvermogen te bereiken. Dit geldt voor amateursporters als voor topsporters. Het drinken van rode bietensap voor het sporten zorgt dus op verschillende niveaus voor een prestatieverhogend effect. Hoe dat precies zit, leggen we graag aan je uit.

  Lees meer »