Direct leverbaar
  • Bevat veel eiwitten
  • Verbetert je uithoudingsvermogen
  • Verwijdert de afvalstoffen
7,50
-
+

Veilig betalen met:Veilig betalen

  • Géén kleur-, conserveer- en smaakstoffen
  • 100% verse groenten en fruit
  • Producten uit eigen kas
  • Gratis verzending vanaf € 50 ,-

Beschrijving

Begin de dag goed en neem een flesje bietensap met verse spirulina. Deze gezonde groentesap bevat een zeer geconcentreerde voedingswaarde én tal van vitaminen en mineralen. Daarmee biedt bietensap met verse spirulina tal van gezondheidsvoordelen. En niet onbelangrijk: het is nog lekker ook. Bij Dr.Veggie combineren wij de ingrediënten namelijk met komkommer, appel, wortel en bleekselderij. Zo brengen wij de ietwat bittere en aardse smaken in balans met friszoete tegenhangers.  

Bietensap met verse spirulina gezond

Bietensap met verse spirulina is zeer gezond. Dankzij de vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, C, E en K. Maar ook de enorme lijst met mineralen die deze twee ingrediënten vertegenwoordigen. Zoals bètacaroteen, calcium, fosfor, ijzer, kalium, koper, magnesium, mangaan, selenium en zink. En waar rode bieten beroemd is om het actieve stofje ‘nitraat’, wat zorgt voor voor betere doorbloeding van de spieren en een beter uithoudingsvermogen. Daar zit spirulina juist vol met eiwitten, wat zorgt voor een snel spierherstel. Daarom is bietensap met verse spirulina zeer populair bij sporters, voor wie beide heel belangrijk is. 

Voordelen bietensap met verse spirulina

Maar er zijn nog veel meer voordelen van bietensap met verse spirulina. Zo reinigt de spirulina je lichaam, versterkt het je immuunsysteem en geeft het enorm veel energie. Daarnaast helpt het je lichaam te ontgiften, door afvalstoffen te verwijderen. Ook kunnen beide ingrediënten in spinaziesap met verse spirulina de bloeddruk verlagen, het cholesterolgehalte in balans brengen en de bloedsuikerspiegel helpen reguleren. De rode biet gaat bloedarmoede tegen en helpt overtollig vocht af te drijven. Tegelijkertijd ondersteunt het de werking van de schildklier.

Sap van bieten met verse spirulina bestellen

Wil je optimaal profiteren van de voordelen die bietensap met verse spirulina biedt? Bestel je sap dan bij Dr.Veggie. Niet in de laatste tijd omdat wij onze spirulina zelf kweken en de rode biet krijgen van een lokale teler. Maar ook omdat wij de sap van biet met verse spirulina in een slowjuicer maken. Hierna plaatsen wij het direct in de shockvriezer. Daardoor kunnen wij de voedingswaarde en smaak van een gezonde sap van biet met spirulina zoveel mogelijk behouden. We bezorgen de flesjes bevroren aan huis, zodat jij zelf kunt bepalen wanneer je het opdrinkt. Met de inhoud van 230 ml sap van rode biet met verse spirulina voldoe je meteen aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten. Wat wil je nog meer?

Ingrediënten en voedingswaarden

Ingrediënten
Rode Biet 28,3 %
Komkommer 24,8 %
Wortel 17,7 %
Appel 14,2 %
Bleekselderij 7,1 %
Spirulina 4,3 %
Citroen 2,5 %
Gember 1,1 %
Voedingswaarden
Energie 44 kcal / 185 kj / per 100 ml
Vet 0,7
-waarvan verzadigd 0,4
Koolhydraten 5,4
-waarvan suikers 4,7
Vezels 1,9
Eiwit 2,5
Zout 0,1
Laat je review hieronder achter
Plaatst je review overBiet met verse Spirulina
Jouw waardering