Direct leverbaar
  • Ontstekingsremmend
  • Betere doorbloeding
  • Vergroot je uithoudingsvermogen
34,95
-
+

Veilig betalen met:Veilig betalen

  • Géén kleur-, conserveer- en smaakstoffen
  • 100% verse groenten en fruit
  • Producten uit eigen kas
  • Gratis verzending vanaf € 50 ,-

Beschrijving

Set van 12 biet-gembershots

Deze shot met bietensap staat bij ons bekend onder de naam van ‘kleine energiebom’. Ideaal voor sporters of als jij jouw dag bomvol energie wilt beginnen. De lichtzoete smaak van biet wordt ondersteund met de pittige gembersmaak en afgewerkt met een vleugje granaatappel.

Deze groenteshot is niet alleen heel erg lekker, maar biedt ook eindeloos veel gezondheidsvoordelen.

Tip: Drink je ontdooide biet-gembershot in de ochtend. Het liefst binnen het half uur nadat je bent opgestaan, maar in ieder geval voor je ontbijt. Haal direct een nieuwe shot uit de vriezer en zet deze in de koelkast. Zo laat je deze rustig ontdooien en geniet jij de volgende ochtend opnieuw van jouw biet-gembershot!

Voordelen van een bietshot met gember 

Rode biet bevat veel vezels, vitamines en mineralen. Zo zit deze groente vol met vitamine B1, B2, B6, B11 en C. Daarnaast bevatten rode bieten veel mineralen zoals mangaan, ijzer, koper en kalium. Het heeft met name een zuiverende werking op het lichaam, omdat ze het afvoeren van gif- en afvalstoffen versnellen.

Bij sporters is bietensap vooral bekend vanwege de hoeveelheid nitraat die deze groente bevat. Nitraat zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en maakt dat het zuurstofaanbod toeneemt. Als jij zo een shotje drinkt op je wedstrijddag, bereik je sneller je piekvermogen en wordt je uithoudingsvermogen vergroot.

Kortom; een biet-gembershot geeft je sportcarrière een boost, zorgt voor een goed en fris gevoel en tenslotte ondersteund het ook nog eens je gezondheid!

 

De box bevat 12 biet-gembershots voor €34,95 (inhoud: 50ml per shot).

Andere bekeken ook
Laat je review hieronder achter
Plaatst je review over12 Bietshots
Jouw waardering