Direct leverbaar

229,00 259,00
Sapkuur 7 dagen - Hot&Cold aanpassen
Bietensap   + 0,00
Pastinaaksap   + 0,00
Wortelsap   + 0,00
Gele paprikasap   + 0,00
Komkommersap   + 0,00
Sla sap   + 0,00
Broccolisap   + 0,00
Spinaziesap   + 0,00
Chinese koolsap   + 0,00
Rode paprikasap   + 0,00
Gembershot   + 0,00
Kurkumashot   + 0,00
Broccolisoep   + 0,00
Pompoensoep   + 0,00
Detox thee   + 0,00
Detox schema   + 0,00
Detox Handleiding   + 0,00

* Verplichte velden

Samenvatting
  -
  +

  Veilig betalen met:Veilig betalen

  • Géén kleur-, conserveer- en smaakstoffen
  • 100% verse groenten en fruit
  • Producten uit eigen kas
  • Gratis verzending vanaf € 50 ,-

  Beschrijving

  Je wilt een detox sapkuur volgen, maar zoekt naar wat afwisseling tussen warme en koude dranken. Is de combinatie van zowel groentesoepen, -sappen als heerlijke detox thee voor jou de ideale detox? Dan is deze sapkuur precies wat je zoekt! 

  Met de Hot&Cold variant van onze 7-daagse detox sapkuur wissel jij je groentesappen af met een heerlijk verwarmd soepje of kopje detox thee. 

  Onze 7-daagse detox sapkuur is uitermate geschikt voor de ervaren detoxer. Zeven dagen lang ondersteun je maximaal de reiniging van je lichaam door vast voedsel om te wisselen voor groentesappen en -soepen vol vitaminen en mineralen. Je zult ervaren dat het doorzetten wordt beloond en dat je lekkerder in je vel zit. 

  Wat krijg ik bij de Hot&Cold variant?

    42 groentesappen & 14 shots;
    7 verse groentesoepen;
   100% biologische detox thee;
    Een handleiding waarin jouw doelen centraal staan;
   Een uitgebreide boodschappenlijst;
   Enkele inspiratierecepten voor tijdens de voorbereiding en na je detox;
   E-mailsupport*.

  (*) Het is belangrijk dat jij je voor e-mailsupport aanmeldt bij de check-out. Vink voor dat je betaalt het vakje ‘ik wil e-mailsupport ontvangen’ aan.

  Onze detox sapkuur 7 dagen Hot&Cold bevat 42 flesjes met 230 ml groentesap, 7 flesjes met verse groentesoep, 14 shots van 50 ml, een uitgebreide handleiding met antwoord op al jouw vragen en inspiratierecepten en heerlijke biologische detox thee.

  Waarom een detox sapkuur?

  Voordelen van onze detox sapkuur op een rij:

   Je krijgt meer energie
   Je immuunsysteem wordt verbeterd
   Je ervaart een betere nachtrust
   Je huid wordt mooier
   Je valt tot wel 2 à 3 kilo af!

  Onze Detox sapkuur helpt je lichaam met het afvoeren van afvalstoffen. Tijdens het detoxen drink je onze gezonde groentesappen en -soepen, die rijk zijn aan vitamines en mineralen en sluit jij je dag af met een detox thee. Door te detoxen vermijd je bewust een paar dagen belastende voedingsmiddelen zoals verzadigd vet, vlees, alcohol en geraffineerde suikers. Goedwerkende darmen zijn een basisvoorwaarde voor een vitaal en goed functionerend lichaam. Detoxen is daarom een goede opstap naar een gezondere levensstijl.

  Je wordt beloond met een enorme hoeveelheid energie, een frisse en heldere geest, een stralende huid, een goede nachtrust, een betere concentratie en een verbeterd immuunsysteem.

  Kies voor kwaliteit

  Kwaliteit en smaak staan bij ons voorop. In onze groentesappen vind je 100% verse groenten en vers fruit. Ze bevatten geen toevoegingen.

  We werken zoveel mogelijk met lokale producten en wassen, schillen en snijden onze groenten en ons fruit zelf. Na het slowjuicen gaan onze groentesappen direct in de shockvriezer op een temperatuur van -40º. Dit doen we om de smaak, kwaliteit en houdbaarheid te waarborgen. We gaan voor ambachtelijke, pure, gezonde en smaakvolle groentesappen.

  Voorbereiden op je 7-daagse Detox sapkuur

  Het is belangrijk dat je een week van tevoren je voedingspatroon alvast wijzigt. De mate waarin je moet afbouwen met bepaalde voedingsmiddelen hangt af van hoe gezond je al eet en drinkt. Eet voordat je begint met je Detox sapkuur zoveel mogelijk pure en onbewerkte voeding.

  Door af te bouwen bereid je je lichaam voor op een effectief en vlekkeloos verloop van de kuur.

  • 3 dagen van tevoren stop je met het nemen van frisdrank, gebak, zoutjes, banket, gefrituurd voedsel, alcohol en eten uit pakjes en/of zakjes.
  • 2 dagen van tevoren stop je met het nemen van koffie, rood vlees, witmeelproducten en zout (ook kunstmatige zoetstoffen).
  • 1 dag van tevoren stop je met het nemen van tarwebrood, koeienzuivel en pasta.

  Na je 7-daagse Detox sapkuur

  Tijdens het detoxen neem je tijdelijk geen vast voedsel. Het is daarom belangrijk dat je je lichaam hier na het detoxen weer aan laat wennen. Dit doe je door een week lang een basisvoedingspatroon aan te houden met salades, gestoomde groenten, fruit, ei, peulvruchten, vis en gevogelte. Voeg gedurende de week langzaam voedingsmiddelen toe en kijk hoe je lichaam reageert op wat je eet.

  Word je moe na een maaltijd? Krijg je snel een opgeblazen gevoel? Dan ga je te snel. Zoek maaltijden die je energie geven en die lekker op de maag liggen. We raden je aan om na de kuur een gezond voedingspatroon aan te houden en aan te vullen met onze groentesappen. Groentesap is namelijk een ideale en makkelijke manier om dagelijks een flinke dosis goed opneembare vitamines en mineralen binnen te krijgen.

  Laat je review hieronder achter
  Plaatst je review overSapkuur 7 dagen - Hot&Cold
  Jouw waardering