Direct leverbaar

194,95 229,00

Sapkuur 7 dagen - Basic aanpassen
Bietensap   + 0,00
Pastinaaksap   + 0,00
Wortelsap   + 0,00
Gele paprikasap   + 0,00
Komkommersap   + 0,00
Sla sap   + 0,00
Broccolisap   + 0,00
Spinaziesap   + 0,00
Chinese koolsap   + 0,00
Oranje paprikasap   + 0,00
Gembershot   + 0,00
Kurkumashot   + 0,00
Detox schema   + 0,00
Detox thee   + 0,00

* Verplichte velden

Samenvatting
  -
  +

  Veilig betalen met:Veilig betalen

  • Géén kleur-, conserveer- en smaakstoffen
  • 100% verse groenten en fruit
  • Producten uit eigen kas
  • Gratis verzending vanaf € 50 ,-

  Beschrijving

  Alles uit je detox kuur halen? Onze 7-daagse Detox sapkuur is vooral geschikt voor de ervaren detoxer. Een week lang ondersteun je de maximale reiniging van je lichaam. Je zult merken dat het doorzetten wordt beloond. Doordat je lekkerder in je vel zit en veel meer energie ervaart dan voorheen. Je brengt jouw lichaam in balans en maakt sneller gezondere keuzes. 

  Met een sapkuur van 7 dagen ruil je een week lang vast voedsel in voor heerlijke en 100% natuurlijke groentesappen en -shots. Wil je liever ook wat warms tussendoor? Probeer dan onze Hot&Cold-variant. Zin om je lichaam diep te reinigen? Onze Deep Clean van 7 dagen is daar precies voor bedoeld dankzij de spirulina die erin wordt verwerkt.

  Voordelen van onze 7-daagse sapkuur op een rij

   een sterker immuunsysteem;
   
  veel meer energie;
   een goede concentratie;
   een betere nachtrust;
   een stralende huid;
   je valt gemiddeld 4 kg af. 

  Met deze sapkuur drink je één week lang 42 flesjes van 230 ml groentesap en 14 shotjes van 50 ml. Je krijgt een duidelijk detox schema mee waar alles op staat.

  Waarom een Detox sapkuur bestellen?

  Onze Detox sapkuur van 7 dagen zorgt voor een diepe reiniging van je lichaam in vergelijking tot de 3-daagse en 5-daagse kuren. Een week lang drink je onze gezonde en smaakvolle groentesappen. Deze zitten vol vitamines en mineralen. Door te detoxen vermijd je bewust een paar dagen belastende voeding zoals verzadigd vet, vlees, alcohol en geraffineerde suikers. Gezonde darmen zijn een basisvoorwaarde voor een vitaal en goed functionerend lichaam. Detoxen is daarom een goede opstap naar een gezondere levensstijl.

  Na een week is je lichaam volledig afgekickt van ongezonde gewoontes. De drang naar oude gewoontes is kleiner. Aan jou om nu en dan een gezonde(re) keuze te maken. 

  Je ervaart o.a. een frisse en heldere geest, een betere concentratie en een mooiere huid. Je ervaart veel meer energie, een betere nachtrust en een verbeterd weerstand.

  Kies voor kwaliteit

  Wij streven naar de beste kwaliteit en smaak. Onze sappen bevatten minstens 5 verschillende ingrediënten, waaronder minstens 70% groenten. Alles is 100% natuurlijk, vers en gezond. Onze groentesappen bevatten geen onzin. 

  We werken zoveel mogelijk met lokale producten. Wassen, schillen en snijden doen wij zelf. Na het slowjuicen gaan onze sappen direct de shockvriezer in (-40ºC). Dit doen we om de smaak, kwaliteit en houdbaarheid te waarborgen. Dr.Veggie staat voor ambachtelijke, pure, gezonde en smaakvolle groentesappen.

  7-daagse Detox sapkuur, hoe bereid je hierop voor? 

  3 dagen voor je sapkuur pas jij je voedingsgewoonten aan. Dit is de eerste fase van je detox. Omdat je met deze sapkuur een week lang gaat sappen, mag jij je ook langer voorbereiden. Je eet enkel licht verteerbare voeding en extra veel groenten.  De mate waarin je moet afbouwen hangt af van je huidige eetpatroon. Eet voordat je begint met je Detox sapkuur zoveel mogelijk pure en onbewerkte voeding. Onderschat deze fase niet. De voorbereiding heeft veel invloed op de reactie van je lichaam tijdens de kuur. 

  Door af te bouwen bereid jij je lichaam voor op een effectief en goed verloop van jouw kuur.

   3 dagen van tevoren stop je met het nemen van gebak, frisdrank en zoutjes. Gefrituurd voedsel, alcohol en eten uit pakjes en/of zakjes laat je ook links. 

   2 dagen vooraf aan je sapkuur stop je met koffie, rood vlees en wit brood. Witte rijst, zout en zoetjes raden wij ook af. 

   1 dag van tevoren stop je met het nemen van pasta, brood en zuivel.

  Wat mag dan wel? Je lichaam is het niet gewend om plots zoveel groenten te eten. Geef het daarom tijd om hieraan te wennen. Dit doe je door van te voren alvast veel groenten te eten! Vul je recepten aan met wat fruit, peulvruchten, volkoren producten etc. 

  Wat mag je dan wel tijdens een detox kuur? 

  Na de voorbereiding komt de tweede fase: de sapkuur. Tijdens de sapkuur houd jij je aan je detox programma die je meegestuurd krijgt. Je drinkt per dag 6 sappen en 2 shots. Deze zijn verdeeld over de hele dag. Iedere dag sluit jij je dag af met een heerlijke detox thee.

  Neem je rust. Niet onbelangrijk tijdens een sapjes kuur! Gun jezelf tijdens je sapdagen wat tijd voor jezelf. Geloof in je doelen en schrijf je motivatie op. Vermijd stressvolle situaties of belangrijke deadlines. Doe iets waar je van ontspant en ga op tijd slapen. 

  Drink naast je sappen dagelijks minimaal 2 liter water of verse thee tijdens je sapkuur. Zo blijf je goed gehydrateerd. 

  Valt de sapkuur zwaarder uit dan gedacht? 

  Dat kan! Een hele week zonder vast voedsel is een grote uitdaging. Daarom is het belangrijk dat je al ervaring hebt met een sapkuur. Jij kent jouw lichaam het beste en weet hoe het reageert op zo een sapdagen. Elk lichaam is anders en reageert verschillend. Blijf daarom goed naar je eigen lichaam luisteren. In sommige gevallen kun je last hebben van vb. misselijkheid of hoofdpijn. Dat is niet erg, drink in dit geval enkele glazen water of een heerlijk kopje thee. De manier hoe jij je hebt voorbereid heeft hier in de meeste gevallen ook invloed op. 

  Als het echt niet meer gaat, eet je rauwe groenten. Liever iets warms? Drink dan een kopje verse bouillon. Heb je teveel klachten? Dan raden wij je aan om te stoppen met de kuur en de overgebleven sapjes te verdelen over meerdere dagen. Zo krijg je elke dag nog steeds een grote hoeveelheid groenten binnen.  

  Wat doe je na een sapkuur? 

  Je gaat nu weer opbouwen. Een tip: ga niet te snel en eet niet zomaar alles op de eerste dag. Als je gaat sapvasten eet je enkele dagen geen vast voedsel. Geef je lichaam daarom weer de tijd om hieraan te wennen. Dit doe je ook weer met lichtverteerbare voeding. Eet de eerste paar dagen lekker gezond. Dit kan met gestoomde groenten, wat fruit, soep en gezonde salades. Je kunt ook kiezen voor ei, bonen, vis en kip. Voeg stap voor stap nieuwe ingrediënten toe aan je recepten en kijk hoe je lichaam hierop reageert. 

  Krijg je snel een opgeblazen gevoel? Word je moe na het eten? Dan ga je te snel. Kook iets waar je energie van krijgt. Iets dat lekker op je maag ligt. Wij raden je aan om na de kuur je eetpatroon onder de loep te nemen. Wordt bewust van wat je eet. Ruil een ongezonde voeding in voor een gezond alternatief. Vul je dag aan met onze groentesappen of shots. Zo een sapje is ideaal om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. 

  Hoe haal jij het maximale eruit? 

  Stel je de volgende vragen: waarom wil je detoxen? Wat wil je daaruit halen? Hoe neem je dit mee naar je dagelijkse leven? Stel op basis van jouw antwoorden hierop enkele doelen. Maak ze niet te moeilijk of hard. Door een kleine verandering in je huidige levensstijl kun je al snel positieve effecten zien op je gezondheid. 

  Wil jij nog meer weten over sapkuren? Lees er dan alles over in ons detox blog. 

  Andere bekeken ook
  Laat je review hieronder achter
  Plaatst je review overSapkuur 7 dagen - Basic
  Jouw waardering