7 daagse detox kuur

Heb je al veel ervaring met detoxen en is het tijd om je lichaam weer helemaal in balans te brengen? Kies dan voor onze detox kuur van 7 dagen. Zeven dagen lang ondersteun je het reinigingsproces van je lichaam en word je beloond met meer energie, een verbeterd immuunsysteem, een betere nachtrust en een mooiere huid. Doordat je tijdens de 7-daagse detox kuur geen ongezonde vetten, suikers of dikmakers binnenkrijgt zal ook je gewicht afnemen. Geniet 7 dagen lang van onze gezonde groentesappen en groenteshots, zodat je daarna weer helemaal lekker in je vel zit.

4 producten

per pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een detox kuur van 7 dagen

Een detox kuur van 7 dagen biedt zeven dagen intensieve ondersteuning bij het reinigen en afvoeren van afvalstoffen. Je drinkt zeven dagen lang elke dag zes groentesappen van 230 ml en twee groenteshots van 50 ml. Doordat je jouw lichaam voedt met enkel en alleen gezonde voedingsstoffen en ook alle ongezonde gewoontes achter je laat, voel je je fitter en zit je lekkerder in je vel.

Wij hebben bij Dr.Veggie twee soorten detox kuren. Een 7-daagse kuur met spirulina en een kuur zonder spirulina. Beide zorgen voor de eerder genoemde voordelen. Maar de ene kuur is zonder de toevoeging van en de andere met de toevoeging van superfood spirulina. Dit is een krachtige bron van vitamines, mineralen en eiwitten, waarmee je het uiterste uit je detox haalt.

Detox schema 7 dagen

Als je kiest voor een detox van 7 dagen, dan krijg je daar van ons een programma bij. Hierop staat precies beschreven op welk tijdstip je welke sap mag drinken. Je hoeft je deze 7 dagen dus geen zorgen te maken om je eten en alleen de juiste groentesap uit de koelkast te pakken. Het kan zijn dat het detox schema van 7 dagen qua tijdstippen niet helemaal uitkomt. Dan mag je daar gerust wat in schuiven. Het belangrijkste is dat je gedurende de dag alle groentesappen en shots drinkt en daarmee ook alle voedingsstoffen binnen krijgt.

Detox kuur van 7 dagen bestellen

Er zijn veel recepten voor een detox kuur van 7 dagen te vinden, maar het maken van al deze sappen kost behoorlijk wat tijd. Weet jij niet goed hoe je dit aan moet pakken, heb je hier geen tijd voor of niet de juiste benodigdheden voor? Dan maakt Dr.Veggie heb je graag wat makkelijker. Bij ons bestel je eenvoudig jouw detox kuur voor 7 dagen, zodat je direct kunt beginnen.