7 daagse detox kuur

Heb je al veel ervaring met detoxen en is het tijd om je lichaam weer in balans te brengen? Kies dan voor onze detox kuur van 7 dagen. Een week lang ondersteun je het reinigingsproces van je lichaam. Met zo een detox wordt je beloond met meer energie, een verbeterd immuunsysteem, een betere nachtrust en een mooiere huid. Doordat je tijdens de 7-daagse detox kuur geen ongezonde vetten, suikers of onzin binnenkrijgt zal ook je gewicht afnemen. Je kunt tot wel 5 kilo afvallen! Geniet 7 dagen lang van onze gezonde groentesappen en groenteshots. Daarna zit je weer lekker in je vel. Een betere start naar een gezonde levensstijl kun jij je niet wensen! 

4 producten

per pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een detox kuur van 7 dagen

Een detox kuur van 7 dagen biedt zeven dagen intensieve ondersteuning bij het reinigen en afvoeren van afvalstoffen. Je drinkt zeven dagen lang elke dag zes groentesappen van 230 ml en twee groenteshots van 50 ml. Doordat je jouw lichaam voedt met enkel en alleen gezonde voedingsstoffen en ook alle ongezonde gewoontes achter je laat, voel je je fitter en zit je lekkerder in je vel.

Wij hebben bij Dr.Veggie verschillende soorten detox sapkuren: Basic, Coaching, Hot&Cold & Deep Clean. Ze zorgen allemaal voor de eerder genoemde voordelen. 

Naar welke detox sapkuur ben jij op zoek? 


Basic

De klassieker en bekendste detox. Je hebt al vaker gedetoxt en bent daarom enkel op zoek naar de sapjes met een duidelijk schema. Bestel onze basic-variant en je bent klaar om te beginnen!

Lees meer


Coaching

Met deze sapkuur geven wij jou alle nodige informatie voor een geslaagde detox. Je krijgt naast sapjes en een schema nog een handleiding en e-mailsupport. Nog een vraag? Je mag ons altijd bellen!

Lees meer


Hot&Cold

Je wilt een keertje wat anders en bent op zoekt naar wat afwisseling tussen warme en koude sapjes. Verwen jezelf daarom met onze warme soepjes en sluit je sapdag af met een heerlijke detoxthee!

Lees meer


Deep Clean

Haal alles uit je detox! Deze sapkuur bevat verschillende ingrediënten die het ontgiften van het lichaam naar een hoger niveau tillen. Eén week lang haal jij het uiterste uit je detox sapkuur. Een mooie uitdaging!

Lees meer

Detox schema 7 dagen

Als je kiest voor een detox van 7 dagen, dan krijg je daar van ons een programma bij. Hierop staat precies beschreven op welk tijdstip je welke sap mag drinken. Je hoeft je deze 7 dagen dus geen zorgen te maken om je eten en alleen de juiste groentesap uit de koelkast te pakken. Het kan zijn dat het detox schema van 7 dagen qua tijdstippen niet helemaal uitkomt. Dan mag je daar gerust wat in schuiven. Het belangrijkste is dat je gedurende de dag alle groentesappen en shots drinkt en daarmee ook alle voedingsstoffen binnen krijgt.

Detox kuur van 7 dagen bestellen

Er zijn veel recepten voor een detox kuur van 7 dagen te vinden, maar het maken van al deze sappen kost behoorlijk wat tijd. Weet jij niet goed hoe je dit aan moet pakken, heb je hier geen tijd voor of niet de juiste benodigdheden voor? Dan maakt Dr.Veggie heb je graag wat makkelijker. Bij ons bestel je eenvoudig jouw detox kuur voor 7 dagen, zodat je direct kunt beginnen.