Sapkuur 5 dagen, met spirulina

Direct leverbaar

189,00

Sapkuur 5 dagen, met spirulina aanpassen
Biet met verse Spirulina   + 0,00
Spinazie met verse Spirulina   + 0,00
Komkommer met verse Spirulina   + 0,00
Broccolisap   + 0,00
Chinese koolsap   + 0,00
Gele paprikasap   + 0,00
Oranje paprikasap   + 0,00
Pastinaaksap   + 0,00
Rode koolsap   + 0,00
Sla sap   + 0,00
Wortelsap   + 0,00
Rode paprikasap   + 0,00
Gember shot   + 0,00
Kurkuma shot   + 0,00
Detox schema   + 0,00

* Verplichte velden

Samenvatting
  -
  +

  Veilig betalen met:Veilig betalen

  • Géén kleur-, conserveer- en smaakstoffen
  • 100% verse groenten en fruit
  • Producten uit eigen kas
  • Gratis verzending vanaf € 50 ,-

  Beschrijving

  Spirulina is een 100% natuurlijke en voedzame zoutwaterplant. Deze plant is een uitzonderlijk krachtige bron van vitamines, mineralen en eiwitten. Daarnaast heeft Spirulina een reinigende werking. In de sport wordt Spirulina gebruikt omdat het sporters uithoudingsvermogen en kracht geeft. Wij van Dr.veggie hebben daarom een Spirulina detox sapkuur ontwikkeld. Aan deze nieuwe detoxlijn hebben wij onze vers gekweekte Spirulina toegevoegd.

  Wil jij het uiterste uit je detox sapkuur halen, dan kies je vanzelfsprekend voor onze detox kuur met verse Spirulina.  Deze detox sapkuur is uniek in zijn soort. Je krijgt zo 30 gram verse Spirulina per dag binnen.

  De voordelen van verse Spirulina zijn:

  • Het heeft een ontgiftende werking.

  • Het verhoogt de weerstand en energie.

  • Het is rijk aan hoogwaardige eiwitten die makkelijk opneembaar en verteerbaar zijn.

  • Het heeft een aangename smaak.

  • Het brengt de darmflora in balans.

  • Het is rijk aan omega 3 en omega 6 vetzuren.

  Waarom een Detox sapkuur met verse Spirulina

  Onze detox sapkuur met verse Spirulina helpt je lichaam extra goed met het ontgiften van je lichaam. Uniek aan Spirulina is dat het fycocyanine en een hoog percentage aan chlorofyl bevat. Fycocyanine is een bijzonder krachtige antioxidant die het immuunsysteem stimuleert. Het chlorofyl in Spirulina ontgift de lever.

  Onze detox sapkuur met verse Spirulina helpt je lichaam extra goed met het afvoeren van afvalstoffen. Tijdens het detoxen drink je onze gezonde groentesappen die rijk zijn aan vitamines, mineralen en plantaardige eiwitten van onze verse Spirulina. Door te detoxen vermijd je bewust een paar dagen belastende voedingsmiddelen zoals verzadigd vet, vlees, alcohol en geraffineerde suikers. Goedwerkende darmen zijn een basisvoorwaarde voor een vitaal en goed functionerend lichaam. Detoxen is daarom een goede opstap naar een gezondere levensstijl.

  Je wordt beloond met een enorme hoeveelheid energie, een frisse en heldere geest, een stralende huid, een goede nachtrust, een betere concentratie en een versterking van je immuunsysteem.

  Spirulina bevat ook de stof  fycocyanine. Deze stof heeft een krachtige reinigende werking. Daarom leent Spirulina zich uitstekend voor een detox-kuur.

  Een aantal gezondheidsvoordelen van verse Spirulina op een rij:

  • Het is rijk aan hoogwaardige eiwitten die makkelijk opneembaar en verteerbaar zijn. Het bevat omega 3 en omega 6 vetzuren.

  • Spirulina is rijk aan mineralen, vitamine A, C, E, K en de B-vitamines B1, B2 en B6.

  • Het chlorofyl, een antioxidant, verwijdert gifstoffen en vrije radicalen.

  • Fycocyanine is een bijzonder krachtige antioxidant die het immuunsysteem stimuleert.

  • Het bètacaroteen is een antioxidant en helpt bij het beschermen en versterken van lichaamscellen

  • Het bevat essentiële vetzuren die goed zijn voor je hersenen.

  • Spirulina heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

  • Het reguleert de suikerspiegel waardoor je minder trek hebt in tussendoortjes.

  Kies voor kwaliteit

  Kwaliteit en smaak staan bij ons voorop. In onze groentesappen met verse Spirulina vind je uitsluitend 100% verse groente, vers fruit en verse Spirulina. Ze bevatten dus geen toevoegingen.

  De verse Spirulina wordt onder volledig gecontroleerde omstandigheden door onszelf gekweekt. Voor onze detoxsappen hebben we de meest eiwitrijke soort verse Spirulina geselecteerd. We gebruiken schoon water en zuivere voedingsstoffen in een volledig gesloten kweeksysteem, waardoor we een zeer zuivere, eiwitrijke en verse Spirulina verkrijgen. Deze verse Spirulina laten we regelmatig testen bij een gecertificeerd laboratorium.

  We werken met zoveel mogelijk lokale producten. De groentesappen worden op ambachtelijke wijze gemaakt. We wassen, schillen en snijden onze groenten en ons fruit zelf. Na het slowjuicen van de groenten en het fruit, mengen we de verse groentesappen met onze verse Spirulina. Daarna vriezen we de sappen direct in met behulp van een shockvriezer die de temperatuur naar -40º brengt. Zo waarborgen we de smaak, kwaliteit en houdbaarheid van onze groentesappen. We gaan voor ambachtelijke, pure, gezonde en smaakvolle groentesappen, verrijkt met onze verse Spirulina.

  Voorbereiden op je 5-daagse Detox sapkuur met Spirulina

  Het is belangrijk dat je een week van tevoren je voedingspatroon alvast wijzigt. De mate waarin je moet afbouwen met bepaalde voedingsmiddelen hangt af van hoe gezond je al eet en drinkt. Eet voordat je begint met je Detox sapkuur zoveel mogelijk pure en onbewerkte voeding.

  Drink tijdens de detox sapkuur met verse Spirulina een extra liter water of kruidenthee ten opzichte van je normale voedingspatroon.

  Door af te bouwen bereid je je lichaam voor op een effectief en vlekkeloos verloop van de kuur.

  • 7 dagen van tevoren stop je met het nemen van frisdrank, gebak, zoutjes, banket, gefrituurd voedsel, alcohol en eten uit pakjes en/of zakjes.

  • 5 dagen van tevoren stop je met het nemen van koffie, rood vlees, witmeelproducten en zout (ook kunstmatige zoetstoffen).

  • 3 dagen van tevoren stop je met het nemen van tarwebrood, koeienzuivel en pasta.

  Na je 5-daagse Detox sapkuur met Spirulina

  Tijdens het detoxen neem je tijdelijk geen vast voedsel. Het is daarom belangrijk dat je je lichaam hier na het detoxen weer aan laat wennen. Dit doe je door een week lang een basisvoedingspatroon aan te houden met salades, gestoomde groenten, fruit, ei, peulvruchten, vis en gevogelte. Voeg gedurende de week langzaam voedingsmiddelen toe en kijk hoe je lichaam reageert op wat je eet.

  Word je moe na een maaltijd? Krijg je snel een opgeblazen gevoel? Dan ga je te snel. Zoek maaltijden die je energie geven en die lekker op de maag liggen. We raden je aan om na de kuur een gezond voedingspatroon aan te vullen met onze groentesappen. Groentesap is namelijk een ideale en makkelijke manier om dagelijks een flinke dosis goed opneembare vitamines en mineralen binnen te krijgen.

  Onderzoek

  Spirulina is een van de meest uitgebreid onderzochte voedselbronnen.

  Er zijn inmiddels vele onderzoeken, studies en artikelen gepubliceerd die wijzen op de gezondheidsvoordelen van het gebruik van Spirulina.  Spirulina wordt ook wel de natuurlijke multivitamine genoemd.

  Andere bekeken ook
  Laat je review hieronder achter
  Plaatst je review overSapkuur 5 dagen, met spirulina
  Jouw waardering