Direct leverbaar

144,00 169,00

Sapkuur 5 dagen - Basic aanpassen
Bietensap   + 0,00
Pastinaaksap   + 0,00
Wortelsap   + 0,00
Gele paprikasap   + 0,00
Komkommersap   + 0,00
Sla sap   + 0,00
Broccolisap   + 0,00
Spinaziesap   + 0,00
Chinese koolsap   + 0,00
Gembershot   + 0,00
Kurkumashot   + 0,00
Detox schema   + 0,00
Detox thee   + 0,00
Rode paprikasap   + 0,00

* Verplichte velden

Samenvatting
  -
  +

  Veilig betalen met:Veilig betalen

  • Géén kleur-, conserveer- en smaakstoffen
  • 100% verse groenten en fruit
  • Producten uit eigen kas
  • Gratis verzending vanaf € 50 ,-

  Beschrijving

  Onze 5-daagse detox sapkuur is zeer geschikt voor de detoxer die al eens een detox heeft gedaan. Tijdens een detox sapkuur drink je vijf dagen lang alleen groentesappen en -shots. Je reinigt je lichaam op een natuurlijke manier. De meeste mensen zien dit als een heerlijke reset. Je ruilt ongezonde gewoontes in voor pure en natuurlijke sappen. Na deze 5-daagse detox kuur voel je je een stuk fitter en meer in balans.

  Een kuur van 5 dagen is perfect als je al eens een 3-daagse sapkuur hebt gedaan of je van een uitdaging houdt. 

  Voordelen van onze Detox sapkuur 5 dagen op een rij: 

  je ervaart meer energie;
  je weerstand wordt sterker;
  je slaapt beter;
  je geniet van een mooiere huid;
  je valt gemiddeld 3 kg af;
  je opgeblazen gevoel vermindert.

  Onze Basic detox sapkuur van 5 dagen bevat 30 flesjes met 230 ml groentesap, 10 shotjes van 50 ml en een duidelijk detox schema. 

  Waarom een 5-daagse detox sapkuur bestellen?

  Onze detox sapkuur helpt je lichaam met ontgiften. Met een sapkuur drink je elke dag gezonde en verse groentesappen. Deze zitten vol vitaminen en mineralen en bevatten geen toegevoegde middelen. Door te detoxen vermijd je bewust een paar dagen belastende voedingsmiddelen. Denk hierbij aan alcohol, vlees, verzadigd vet en geraffineerde suikers. Gezonde darmen zijn een basisvoorwaarde voor een vitaal en goed functionerend lichaam. Detoxen is daarom een goede opstap naar een gezondere levensstijl.

  Je wordt beloond met meer energie, een frisse en heldere geest en een verbeterd immuunsysteem. Je geniet van een stralende huid, slaapt beter en raakt enkele kilo’s kwijt.

  Een sapkuur van 5 dagen moet je niet onderschatten, maar is wel haalbaar. Na 5 dagen geniet je van een duidelijk resultaat en voelt je lichaam weer als nieuw. Vind je 5 dagen te lang? Probeer dan onze kuur van 3 dagen. Ben je bekend met detoxen en wil je graag een stapje hoger? Kies dan voor onze 7-daagse sapkuur deep clean en haal het maximale uit je detox! 

  Kies voor kwaliteit

  Kwaliteit en smaak staan bij ons voorop. Onze sappen bestaan uit 100% verse groenten en vers fruit. Ze bevatten geen onzin en worden hier nog zelf gemaakt. 

  We werken zoveel mogelijk met lokale producten. Wassen, schillen en snijden doen we zelf. Na het slowjuicen gaan onze groentesappen meteen de shockvriezer in (-40°C). Zo blijft de smaak, kwaliteit en houdbaarheid goed gewaarborgd. Dr.Veggie staat voor ambachtelijke, pure, gezonde en smaakvolle groentesappen.

  Voorbereiden op je sapkuur 5 dagen

  Drie dagen van te voren pas jij je voedingsgewoonten aan. Dit is de eerste fase van je detox. Je eet enkel licht verteerbare voeding en heel veel groenten.  De mate waarin je moet afbouwen hangt af van hoe gezond je al eet en drinkt. Eet voordat je begint met je Detox sapkuur zoveel mogelijk pure en onbewerkte voeding. Onderschat deze fase niet. De voorbereiding heeft invloed op hoe je lichaam reageert op de kuur. 

  Door af te bouwen bereid jij je lichaam voor op een effectief en fijn verloop van jouw kuur.

  3 dagen van tevoren stop je met het nemen van frisdrank, gebak en zoutjes. Gefrituurd voedsel, alcohol en eten uit pakjes en/of zakjes laat je ook links.
  2 dagen van tevoren stop je met koffie drinken, rood vlees en wit brood. Witte rijt, zout en zoetjes raden wij ook af.
  1 dag van tevoren stop je met het nemen van brood, zuivel en pasta.

  Wat mag dan wel? Je lichaam is het niet gewend om plots een grote hoeveelheid aan groenten op te nemen. Geef het daarom tijd om hieraan te wennen door van te voren alvast veel groenten te eten! Vul je recepten aan met wat fruit, peulvruchten, volkoren producten etc. Ingrediënten die licht verteerbaar zijn. 

  Wat mag je dan wel tijdens een detox kuur? 

  Na fase 1 komt fase 2. Het door jouw aantal gekozen sapdagen. Tijdens de sapkuur houd jij je (zoveel mogelijk) aan je detox plan. Je drinkt per dag 6 sappen en 2 shots. Deze zijn verdeeld over de hele dag. Iedere dag sluit jij je dag af met een heerlijke detoxthee. 

  Blijf naast je sappen goed gehydrateerd. Drink daarom dagelijks minimaal 2 liter water of verse thee tijdens je sapkuur.

  Rust. Niet onbelangrijk tijdens een sapjes kuur! Gun jezelf tijdens je sapdagen wat tijd voor jezelf. Geloof in je doelen en schrijf je motivatie op. Vermijd stressvolle situaties of belangrijke deadlines. Doe iets waar je van ontspant en ga op tijd slapen. 

  Valt de sapkuur zwaarder uit dan gedacht? 

  Dat kan! Een detox sapkuur is niet makkelijk. Het klinkt misschien eenvoudig, maar je bent het niet gewend om zolang geen vast voedsel te eten. Elk lichaam is anders en reageert verschillend. Blijf daarom goed naar je eigen lichaam luisteren. In sommige gevallen kun je last hebben van vb. misselijkheid of hoofdpijn. Dat is niet erg, drink in dit geval enkele glazen water of een heerlijk kopje thee. De manier hoe jij je hebt voorbereid heeft hier in de meeste gevallen ook invloed op. 

  Als het echt niet meer gaat, eet je rauwe groenten. Liever iets warms? Drink dan een kopje verse bouillon. Heb je teveel klachten? Intense hoofdpijn of misselijkheid. Dan raden wij je aan om te stoppen met de kuur en de overgebleven sapjes te verdelen over meerdere dagen. Zo krijg je elke dag nog steeds een grote portie groenten binnen. Sommige mensen ervaren dag 2 van de sapkuur als de zwaarste dag.  

  Na je 5-daagse Detox sapkuur

  Je gaat nu weer opbouwen. Een tip: ga niet te snel en eet niet zomaar alles op de eerste dag. Als je gaat sapvasten eet je enkele dagen geen vast voedsel. Geef je lichaam daarom weer de tijd om hieraan te wennen. Dit doe je ook weer met lichtverteerbare voeding. Eet de eerste paar dagen lekker gezond. Dit kan met gestoomde groenten, wat fruit, soep en gezonde salades. Je kunt ook kiezen voor ei, bonen, vis en kip. Voeg stap voor stap nieuwe ingrediënten toe aan je recepten en kijk hoe je lichaam hierop reageert. 

  Word je moe na het eten? Krijg je snel een opgeblazen gevoel? Dan ga je te snel. Kook iets waar je van weet dat je er energie van krijgt. Iets dat lekker op je maag ligt. Wij raden je aan om na de kuur je eetpatroon onder de loep te nemen. Wordt bewust van wat je eet. Ruil een ongezonde gewoonte in voor een gezond alternatief. Vul je dag aan met onze groentesappen of shots. Zo een sapje is ideaal om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. 

  Stel een doel op!

  Stel je de volgende vragen: waarom wil je detoxen? Wat wil je daaruit halen? Hoe neem je dit mee naar je dagelijkse leven? Stel op basis van jouw antwoorden hierop enkele doelen. Maak ze niet te moeilijk of hard. Door een kleine verandering in je huidige levensstijl kun je al snel positieve effecten zien op je gezondheid. 

  Wil jij nog meer weten over sapkuren? Lees er dan alles over in ons detox blog. 

  Andere bekeken ook
  Laat je review hieronder achter
  Plaatst je review overSapkuur 5 dagen - Basic
  Jouw waardering