5 daagse detox kuur

Voor de wat meer ervaren detoxer hebben wij een 5-daagse sapkuur. Tijdens deze sapkuur krijgt je lichaam de kans zich te ontdoen van alle afvalstoffen en dat merk je. Je krijgt meer energie, een verbeterd immuunsysteem, een mooiere huid, een betere nachtrust en sommige ervaren ook een afname in gewicht. Onze sapkuur van 5 dagen bevat 30 gezonde groentesappen en 10 gezonde shots, boordevol vitamine en mineralen. We bieden twee soorten sapkuren aan; één met onze vers gekweekte spirulina in de sappen en een kuur zonder spirulina. Voor welke detox kuur kies jij?

4 producten

per pagina
Filteren

Waarom een detox kuur van 5 dagen?

Als je al vaker een detox kuur hebt gevolgd, is het de moeite waard om ook onze 5-daagse sapkuur eens te proberen. Waar de 3-daagse sapkuur een korte reset is, biedt je jouw organen bij de 5-daagse kuur maar liefst vijf dagen rust. Dat levert namelijk nóg meer voordelen op. Zo kunnen je darmflora zich volledig herstellen, krijg je een echte energieboost en verbetert je immuunsysteem. Ook ervaar je een betere nachtrust, krijg je een mooiere huid en neemt je gewicht zonder meer af.

Detox kuur 5 dagen schema

Voordat je aan een detox kuur begint, is het goed om wat voorbereidingen te treffen. Stop een aantal dagen van tevoren alvast met het drinken van frisdrank en alcohol en eet geen gefrituurd of vet eten. Door langzaamaan af te bouwen, bereid je je lichaam voor op de kuur en zorg je ervoor dat deze effectiever verloopt.

Bij onze detox sapkuur van 5 dagen krijg je ook een schema. Op dit schema staat precies beschreven welke sap je op welk tijdstip mag drinken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en hoef je alleen nog maar de juiste groentesap uit de koelkast te pakken.

Detox kuur van 5 dagen bestellen

Op zoek naar recepten voor een detox kuur van 5 dagen, maar kom je er niet helemaal uit? Wij maken het je makkelijk met onze detox sapkuren. Jij bestelt de gewenste sapkuur en geeft aan wanneer je deze wilt ontvangen. Wij leveren op de gewenste datum de bevroren sappen aan huis, zodat jij direct van start kunt met jouw 5-daagse detox kuur.