5 daagse detox kuur

Voor de wat meer ervaren detoxer hebben wij een 5-daagse sapkuur. 5 dagen lang krijgt je lichaam de kans zich te ontdoen van alle afvalstoffen en dat merk je. Onze verschillende kuren van 5 dagen bevat 30 gezonde groentesappen en 10 shots. Deze zitten boordevol vitaminen en mineralen. Naast onze populaire basic sapkuur kun je ook kiezen voor een Coaching, Hot&Cold of Deep Clean. Aan jou om te kijken welke detox het beste bij jou past. Wat zijn precies de verschillen? Lees hier meer over.

4 producten

per pagina
Filteren

Waarom een detox kuur van 5 dagen?

Heb je al vaker een detox kuur hebt gevolgd? Dan is onze 5-daagse sapkuur wellicht de moeite waard om eens te proberen. Waar de 3-daagse sapkuur een korte reset is, biedt je jouw lichaam bij de 5-daagse kuur maar liefst vijf dagen rust. Dat levert namelijk nóg meer voordelen op. Zo kunnen je darmflora zich beter herstellen, krijg je een echte energielevel en weerstand een boost. Ook ervaar je een betere nachtrust, krijg je een mooiere huid en val je tot wel 3,5 kilo af.

Welke detoxkuur van 5 dagen past bij jou?

Je wilt graag een sapkuur van 5 dagen doen. We bieden verschillende varianten aan. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat:


Basic

Je bent al bekend met een sapkuur of je weet wat je kunt verwachten. Daarom ben je opzoek naar enkel de sapjes met een duidelijk schema. Met onze basic-variant ben je klaar om te beginnen!

Lees meer


Coaching

Met deze sapkuur geven wij jou alle tips&tricks die je moet weten voor een geslaagde detox. Je krijgt naast sapjes en een schema nog een handleiding en e-mailsupport. Nog een vraag? Je mag ons altijd bellen!

Lees meer


Hot&Cold

Je wilt een detox sapkuur volgen, maar zoekt naar wat afwisseling tussen warme en koude sapjes. Verwen jezelf daarom met onze warme soepjes en sluit je sapdag af met een heerlijke detoxthee!

Lees meer


Deep Clean

Haal alles uit je detox! Deze sapkuur bevat verschillende ingrediënten die het ontgiften van het lichaam naar een hoger niveau tillen, zo kun jij het uiterste uit je detox sapkuur halen. Een mooie uitdaging!

Lees meer

Detox kuur 5 dagen schema

Voordat je aan een detox kuur begint, is het goed om wat voorbereidingen te treffen. Stop een aantal dagen van tevoren alvast met het drinken van frisdrank en alcohol. Eet geen gefrituurd of vet eten en schep vaker groenten op. Door langzaamaan af te bouwen, bereid je je lichaam voor op de kuur en zorg je ervoor dat deze effectiever verloopt.

Bij onze detox sapkuur van 5 dagen krijg je ook een schema. Op dit schema staat precies beschreven welke sap je op welk tijdstip mag drinken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en hoef je alleen nog maar de juiste groentesap uit de koelkast te pakken.

Detox kuur van 5 dagen bestellen

Op zoek naar recepten voor een detox kuur van 5 dagen, maar kom je er niet helemaal uit? Zelf een detox sapkuur klaarmaken vraagt veel tijd. Wij maken het je makkelijk met onze detox sapkuren. Geen afwas, heerlijk van smaak en zo op! Jij bestelt de gewenste sapkuur en geeft aan wanneer je deze wilt ontvangen. Wij leveren op de gewenste datum de bevroren sappen aan huis, zodat jij direct van start kunt met jouw 5-daagse detox kuur.