Sapkuur 3 dagen - Deep Clean

Direct leverbaar

119,00 139,00

Sapkuur 3 dagen - Deep Clean aanpassen
Komkommer met verse Spirulina   + 0,00
Spinazie met verse Spirulina   + 0,00
Biet met verse Spirulina   + 0,00
Broccolisap   + 0,00
Chinese koolsap   + 0,00
Pastinaaksap   + 0,00
Rode paprikasap   + 0,00
Sla sap   + 0,00
Wortelsap   + 0,00
Spirulinashot   + 0,00
Kurkumashot   + 0,00
Gele paprikasap   + 0,00
Detox schema   + 0,00
Detox Handleiding   + 0,00
Detox thee   + 0,00

* Verplichte velden

Samenvatting
  -
  +

  Veilig betalen met:Veilig betalen

  • Géén kleur-, conserveer- en smaakstoffen
  • 100% verse groenten en fruit
  • Producten uit eigen kas
  • Gratis verzending vanaf € 50 ,-

  Beschrijving

  Ben je op zoek naar een manier om je lichaam extra goed te reinigen? Onze Deep Clean detox sapkuur bevat verschillende ingrediënten die het ontgiften van het lichaam naar een hoger niveau tillen, zo kun jij het uiterste uit je detox sapkuur halen. 

  Deze detox sapkuur bevat naast de 100% natuurlijke groetensappen ook zelfgekweekte spirulina en heerlijke biologische detox thee. Spirulina is een natuurlijke zoutwateralg en een uitzonderlijke krachtige bron van vitamines, mineralen en eiwitten. Doordat wij deze alg zelf kweken garanderen wij de hoogste kwaliteit en geniet je van vele voordelen!

  De voordelen van verse spirulina:

     Het heeft een ontgiftende werking;
     Het verhoogt de weerstand en energie;
     Het is rijk aan hoogwaardige eiwitten;
     Het brengt de darmflora in balans;
     Het smaakt lekkerder dan de poedervorm;
    Het is rijk aan omega 3 & omega 6 vetzuren.

  Wil jij je lichaam tot in de puntjes reinigen? Kies dan voor deze sapkuur met verse spirulina. Naast onze verse groentesappen krijg je ook een heerlijke en 100% biologische detox thee.

  Detoxen op een milde en verantwoordelijke manier doe je met onze detox sapkuur 3 dagen. Gedurende 3 dagen wissel jij vast voedsel om voor groentesappen en detox thee vol vitaminen en mineralen. Vaak is dit de eerste stap naar een beter gevoel, regelmatig eetpatroon en een gezondere leefstijl.

  Wat krijg ik bij de Deep Clean variant?

    18 verse groentesappen & 6 shots;
    Verse spirulina in de sappen & shots;
   100% biologische detox thee;
    Een handleiding waarin jouw doelen centraal staan;
   Een uitgebreide boodschappenlijst;
   Enkele inspiratierecepten voor tijdens de voorbereiding & na je sapkuur;
   E-mailsupport*.

  (*) Het is belangrijk dat jij je voor e-mailsupport aanmeldt bij de check-out. Vink voor dat je betaalt het vakje ‘ik wil e-mailsupport ontvangen’ aan.

  De Deep Clean variant van onze detox sapkuur 3 dagen bevat 18 flesjes met 230 ml groentesap waarvan enkele verse spirulina bevatten, 6 shots van 50 ml, een uitgebreide handleiding met antwoord op al jouw vragen en inspiratierecepten en heerlijke 100% biologische detox thee. 

  Waarom een detox sapkuur met verse spirulina?

  Onze detox sapkuur met verse spirulina helpt je lichaam extra goed met het ontgiften van je lichaam. Uniek aan Spirulina is dat het fycocyanine en een hoog percentage aan chlorofyl bevat. Fycocyanine is een bijzonder krachtige antioxidant die het immuunsysteem stimuleert en het lichaam diep reinigt. Het chlorofyl in Spirulina ontgift de lever. Daarom leent deze bijzondere alg zich uitstekend voor een detox-kuur.

  Onze detox sapkuur helpt je lichaam met het afvoeren van afvalstoffen. Tijdens het detoxen drink je onze gezonde groentesappen die rijk zijn aan vitamines, mineralen en plantaardige eiwitten van onze verse Spirulina. Door te detoxen vermijd je bewust een paar dagen belastende voedingsmiddelen zoals verzadigd vet, vlees, alcohol en geraffineerde suikers. Goedwerkende darmen zijn een basisvoorwaarde voor een vitaal en goed functionerend lichaam. Detoxen is daarom een goede opstap naar een gezondere levensstijl.

  Je wordt beloond met een enorme hoeveelheid energie, een frisse en heldere geest, een stralende huid, een goede nachtrust, een betere concentratie en een versterking van je immuunsysteem.

  Kies voor kwaliteit

  Kwaliteit en smaak staan bij ons voorop. In onze groentesappen vind je 100% verse groenten, vers fruit en zelfgekweekte spirulina. Ze bevatten geen enkele toevoegingen.

  We werken zoveel mogelijk met lokale producten en wassen, schillen en snijden onze groenten en ons fruit zelf. Na het slowjuicen van de groenten en het fruit, mengen we de verse groentesappen met onze verse Spirulina. Daarna vriezen we de sappen direct in met behulp van een shockvriezer die de temperatuur naar -40º brengt. Zo waarborgen we de smaak, kwaliteit en houdbaarheid van onze groentesappen. We gaan voor ambachtelijke, pure, gezonde en smaakvolle groentesappen, verrijkt met onze verse Spirulina.

  De verse Spirulina wordt onder volledig gecontroleerde omstandigheden door onszelf gekweekt. Voor onze detoxsappen hebben we de meest eiwitrijke soort verse Spirulina geselecteerd. We gebruiken schoon water en zuivere voedingsstoffen in een volledig gesloten kweeksysteem, waardoor we een zeer zuivere, eiwitrijke en verse Spirulina verkrijgen. Deze verse Spirulina laten we regelmatig testen bij een gecertificeerd laboratorium.

  Onderzoek

  Spirulina is een van de meest uitgebreid onderzochte voedselbronnen.

  Er zijn inmiddels vele onderzoeken, studies en artikelen gepubliceerd die wijzen op de gezondheidsvoordelen van het gebruik van spirulina. Spirulina wordt ook wel de natuurlijke multivitamine genoemd.

  Andere bekeken ook
  Laat je review hieronder achter
  Plaatst je review overSapkuur 3 dagen - Deep Clean
  Jouw waardering