Direct leverbaar

89,00 109,00

Sapkuur 3 dagen - Basic aanpassen
Bietensap   + 0,00
Pastinaaksap   + 0,00
Wortelsap   + 0,00
Gele paprikasap   + 0,00
Komkommersap   + 0,00
Sla sap   + 0,00
Broccolisap   + 0,00
Spinaziesap   + 0,00
Chinese koolsap   + 0,00
Rode paprikasap   + 0,00
Gembershot   + 0,00
Kurkumashot   + 0,00
Detox schema   + 0,00
Detox thee   + 0,00

* Verplichte velden

Samenvatting
  -
  +

  Veilig betalen met:Veilig betalen

  • Géén kleur-, conserveer- en smaakstoffen
  • 100% verse groenten en fruit
  • Producten uit eigen kas
  • Gratis verzending vanaf € 50 ,-

  Beschrijving

  Met onze 3-daagse sapkuur detox jij op een milde en verantwoordelijke manier. Tijdens een sapjeskuur drink je alleen groentesappen en -shots. Zo ontzie jij je darmen 3 volledige dagen. Daarmee geef je op een korte tijd jouw lichaam een volledige reset. Dit doe je door je ongezonde gewoontes achterwege te laten. Zo reinig jij je lichaam op een natuurlijke manier.  

  Voor velen is dit de eerste stap naar een regelmatiger eetpatroon en een gezondere levensstijl. Een 3-daagse sapkuur is ideaal voor beginners of mensen die meerdere keren per jaar detoxen. 

  Voordelen van onze Detox sapkuur 3 dagen op een rij:

   je krijgt meer energie;
    je immuunsysteem wordt verbeterd;
    je ervaart een betere nachtrust;
    je huid wordt mooier;
    je valt gemiddeld 2,5 kg af;
    je geniet van een frisse en heldere geest.

  Onze detox kuur 3 dagen basic bevat 18 flesjes met 230 ml groentesap, 6 shotjes van 50 ml en een detox schema. 

  Waarom een Detox sapkuur van 3 dagen bestellen?

  Een sapkuur helpt je lichaam met het afvoeren van afvalstoffen. Met ons duidelijk detox plan weet jij precies wanneer je onze gezonde groentesappen mag drinken. Door te detoxen vermijd je bewust belastende voeding. Denk daarbij aan verzadigd vet, vlees, alcohol en ongezonde suikers. Gezonde darmen zijn een basisvoorwaarde voor een vitaal en goed functionerend lichaam. Detoxen is daarom een goede opstap naar een gezonde levensstijl.

  Je wordt beloond met meer energie, een frisse en heldere geest en een verbeterd immuunsysteem. Je valt af, slaapt beter en geniet van een stralende huid.

  Een sapkuur van 3 dagen is de kortste kuur die je kunt volgen om duidelijk resultaat te zien. Vind je 3 dagen wat veel? Probeer dan onze kuur van 1 dag. Daag jij jezelf graag eens uit? Dan is onze detox 5 dagen coaching wat voor jou! 

  Kies voor kwaliteit

  Kwaliteit en smaak staan bij ons voorop. In onze sappen vind je 100% verse groenten en vers fruit. Ze bevatten geen onzin en zitten vol vitaminen en mineralen.

  We werken zoveel mogelijk met lokale producten. We wassen, schillen en snijden onze ingrediënten zelf. Na het slowjuicen gaan onze sappen meteen de shockvriezer in (-40°C). Binnen het uur zijn ze bevroren. Dit doen we om de smaak, kwaliteit en houdbaarheid te waarborgen. Zo blijven ze nog tot 6 maanden houdbaar in de vriezer.

  Voorbereiden op je 3-daagse Detox sapkuur

  Een week voor de sapkuur wijzig jij je voedingsgewoonten. Dit is de eerste fase. De mate waarin je moet afbouwen met bepaalde voeding hangt af van hoe gezond je al eet en drinkt. Eet in de eerste fase zoveel mogelijk pure en onbewerkte voeding.

  Door af te bouwen bereid jij je lichaam voor op een effectief en vlekkeloos verloop van jouw sapjes kuur.

   3 dagen voor je sapkuur stop je met het nemen van frisdrank, gebak en zoutjes. Ook stop je met gefrituurd voedsel, alcohol en eten uit pakjes en/of zakjes.

   2 dagen van tevoren stop je met het nemen van koffie, rood vlees en wit brood. Witte rijst, zoetjes en zout raden we ook af.

   1 dag voor je sapkuur stop je met het nemen van brood, zuivel en pasta.

  Wat eet je dan wel? Laat je lichaam wennen aan de hoeveelheid groente die je met de sapkuur gaat drinken. Eet daarom vooral veel groente! Vul je recepten aan met wat fruit, peulvruchten, volkoren producten etc. Ingrediënten die licht verteerbaar zijn. 

  Wat mag wel tijdens een sapkuur

  Na de eerste fase begin je met fase 2: de sapdagen. Tijdens de sapkuur houd jij je (zoveel mogelijk) aan je detox plan. Je drinkt per dag 6 sappen en 2 shots. Deze zijn verdeeld over de hele dag van 7u30 tot 19u30. Elke dag sluit jij je dag af met een heerlijke detox thee. 

  Het is belangrijk dat jij je naast de sappen en shots goed blijft hydrateren. Drink daarom minimaal 2 liter water of verse thee tijdens je sapkuur. 

  Gun jezelf rust tijdens je sapdagen en geloof in jezelf. Vermijd stressvolle situaties of belangrijke deadlines. Doe iets waar je van ontspant en ga op tijd slapen. 

  Heb je moeite met de detox kuur?

  Dat kan! Een detox sapkuur is niet makkelijk. Het klinkt misschien eenvoudig, maar je bent het niet gewend om zolang geen vast voedsel te eten. Elk lichaam is anders en reageert verschillend. Blijf er daarom goed naar luisteren. In sommige gevallen kun je last hebben van vb. hoofdpijn of vermoeidheid. Dat is niet erg, drink dan wat water of een kopje thee. De voorbereiding voor je sapkuur en huidige gewoonten hebben hier invloed op. 

  Als het echt niet meer gaat, eet je rauwe groenten. Liever iets warms? Drink een kopje verse bouillon. Heb je teveel klachten? Dan raden wij je aan om te stoppen met de kuur en je sapjes te verdelen over meerdere dagen. 

  Na je detox kuur van 3 dagen

  Je bouwt weer op in fase 3. Als je gaat sapvasten eet je tijdelijk geen vast voedsel. Laat daarom je lichaam hier weer aan laat wennen. Dit doe je door een week lang een basis aan te houden. Dit kan met gezonde salades, gestoomde groenten en fruit. Zo ook ei, bonen, vis en gevogelte. Voeg stukje bij beetje nieuwe ingrediënten toe aan je recepten en kijk hoe je lichaam hierop reageert.

  Word je moe na het eten? Krijg je snel een opgeblazen gevoel? Dan ga je te snel. Zoek een maaltijd die je energie geeft en lekker op de maag ligt. We raden je aan om na de kuur een gezond ritme aan te houden. Vul je dag aan met onze groentesappen of shots. Een groentesap is ideaal om een dagelijkse flinke dosis goed opneembare en juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Deze sapjes haal je snel en makkelijk in huis met een sapbox van Dr.Veggie.

  Stel een doel op! 

  Een kleine verandering in je levensstijl kan een positieve invloed op je leven hebben. Kies 1 gewoonte die je graag anders wil in de toekomst en gebruik dat tijdens je detox sapkuur als motivatie. Tip: schrijf het op. 

  Wil je nog meer weten over sapvasten? Lees er dan alles over in ons detox blog.

  Andere bekeken ook
  Laat je review hieronder achter
  Plaatst je review overSapkuur 3 dagen - Basic
  Jouw waardering