Direct leverbaar

89,00

Sapkuur 3 dagen - Basic aanpassen
Bietensap   + 0,00
Pastinaaksap   + 0,00
Wortelsap   + 0,00
Gele paprikasap   + 0,00
Komkommersap   + 0,00
Sla sap   + 0,00
Broccolisap   + 0,00
Oranje paprikasap   + 0,00
Rode koolsap   + 0,00
Spinaziesap   + 0,00
Chinese koolsap   + 0,00
Rode paprikasap   + 0,00
Gembershot   + 0,00
Kurkumashot   + 0,00
Detox schema   + 0,00

* Verplichte velden

Samenvatting
  -
  +

  Veilig betalen met:Veilig betalen

  • Géén kleur-, conserveer- en smaakstoffen
  • 100% verse groenten en fruit
  • Producten uit eigen kas
  • Gratis verzending vanaf € 50 ,-

  Beschrijving

  Met onze 3-daagse Detox sapkuur kan je detoxen op een milde en verantwoordelijke manier. Gedurende 3 volledige dagen ontzie jij je darmen en zet je de eerste stap naar een regelmatig eetpatroon en een gezondere leefstijl.

  Voordelen van onze Detox sapkuur op een rij

   je krijgt meer energie
   je immuunsysteem wordt verbeterd
   je ervaart een betere nachtrust
   je huid wordt mooier

  Onze Detoxbox 3 dagen bevat 21 flesjes met 230 ml groentesap, 6 shotjes van 50 ml en een duidelijk detox schema. 

  Waarom een Detox sapkuur?

  Onze Detox sapkuur helpt je lichaam met het afvoeren van afvalstoffen. Tijdens het detoxen drink je onze gezonde groentesappen, die rijk zijn aan vitamines en mineralen. Door te detoxen vermijd je bewust een paar dagen belastende voedingsmiddelen zoals verzadigd vet, vlees, alcohol en geraffineerde suikers. Goedwerkende darmen zijn een basisvoorwaarde voor een vitaal en goed functionerend lichaam. Detoxen is daarom een goede opstap naar een gezondere levensstijl.

  Je wordt beloond met een enorme hoeveelheid energie, een frisse en heldere geest, een stralende huid, een goede nachtrust, een betere concentratie en een verbeterd immuunsysteem.

  Kies voor kwaliteit

  Kwaliteit en smaak staan bij ons voorop. In onze groentesappen vind je 100% verse groenten en vers fruit. Ze bevatten geen toevoegingen.

  We werken zoveel mogelijk met lokale producten en wassen, schillen en snijden onze groenten en ons fruit zelf. Na het slowjuicen gaan onze groentesappen direct in de shockvriezer op een temperatuur van -40º. Dit doen we om de smaak, kwaliteit en houdbaarheid te waarborgen. We gaan voor ambachtelijke, pure, gezonde en smaakvolle groentesappen.

  Voorbereiden op je 3-daagse Detox sapkuur

  Het is belangrijk dat je een week van tevoren je voedingspatroon alvast wijzigt. De mate waarin je moet afbouwen met bepaalde voedingsmiddelen hangt af van hoe gezond je al eet en drinkt. Eet voordat je begint met je Detox sapkuur zoveel mogelijk pure en onbewerkte voeding.

  Door af te bouwen bereid je je lichaam voor op een effectief en vlekkeloos verloop van de kuur.

  • 3 dagen van tevoren stop je met het nemen van frisdrank, gebak, zoutjes, banket, gefrituurd voedsel, alcohol en eten uit pakjes en/of zakjes.
  • 2 dagen van tevoren stop je met het nemen van koffie, rood vlees, witmeelproducten en zout (ook kunstmatige zoetstoffen).
  • 1 dag van tevoren stop je met het nemen van tarwebrood, koeienzuivel en pasta.

  Na je 3-daagse Detox sapkuur

  Tijdens het detoxen neem je tijdelijk geen vast voedsel. Het is daarom belangrijk dat je je lichaam hier na het detoxen weer aan laat wennen. Dit doe je door een week lang een basisvoedingspatroon aan te houden met salades, gestoomde groenten, fruit, ei, peulvruchten, vis en gevogelte. Voeg gedurende de week langzaam voedingsmiddelen toe en kijk hoe je lichaam reageert op wat je eet.

  Word je moe na een maaltijd? Krijg je snel een opgeblazen gevoel? Dan ga je te snel. Zoek maaltijden die je energie geven en die lekker op de maag liggen. We raden je aan om na de kuur een gezond voedingspatroon aan te houden en aan te vullen met onze groentesappen. Groentesap is namelijk een ideale en makkelijke manier om dagelijks een flinke dosis goed opneembare vitamines en mineralen binnen te krijgen.

  Andere bekeken ook
  Laat je review hieronder achter
  Plaatst je review overSapkuur 3 dagen - Basic
  Jouw waardering