3 daagse detox kuur

Geef je lichaam 3 dagen lang rust met onze sapkuur van 3 dagen. De kuur bevat 18 sappen die alle vitamines en mineralen bevatten die je maar nodig hebt en bevat vele voordelen. Van het krijgen van meer energie, tot het ervaren van een betere nachtrust. Met een 3-daagse detox kuur geef je je weerstand een snelle en krachtige boost en krijgt je lichaam de kans om allerlei giftige afvalstoffen af te voeren. Of je nu voor het eerst gaat detoxen of al meer ervaren bent en een snelle reset nodig hebt. Met onze detox kuur van 3 dagen zet je een stap in de richting van een gezonder en gebalanceerder leven.

4 producten

per pagina
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Hoe werkt een detox kuur van 3 dagen?

Tijdens de 3-daagse detox kuur drink je verdeeld over de dag 6 groentesappen van 230 ml en 2 shots van 50 ml. Daarnaast drink je bijvoorbeeld water of kruidenthee. Gedurende deze drie dagen geef je je lichaam rust en voed je het met alleen maar gezonde voedingsstoffen. Doordat je zoveel extra vitamines en mineralen binnenkrijgt voel je je energiek, versterkt je immuunsysteem en ervaar je een betere nachtrust.

Detox kuur 3 dagen afvallen

Wil je nog net even een paar kilo kwijt? Dan kan je detox kuur van 3 dagen je zeker helpen met afvallen. Deze kuur is een goede stap in de richting van jouw streefgewicht. Let er dan wel op dat je na de kuur niet weer in dezelfde gewoontes vervalt, want dan zullen de afgevallen kilo’s er ook zo weer aan zitten. Blijf na de sapkuur voldoende groente en fruit eten en probeer minder gezonde keuzes te beperken.

Detox kuur van 3 dagen bestellen

Heb je geen zin of tijd om zelf groentesappen te maken voor je 3-daagse sapvasten kuur? Bestel de gewenste kuur dan eenvoudig in onze webshop. We hebben twee verschillende soorten detox kuren van 3 dagen: een kuur met spirulina en een kuur zonder spirulina. De sapkuur met spirulina is uniek in zijn soort en biedt nog meer gezondheidsvoordelen. Bekijk het verschil tussen de twee kuren en bestel vandaag nog jouw sapkuur.